recepty

Lečo s jarní cibulkou a kedlubnami


Mezi oblíbená zeleninová jídla patří lečo. Vůně čerstvé zeleniny, bylinek a koření se budou linout z vaší kuchyně. Jednoduché letní jídlo pro všechny milovníky zeleniny. ..
(celý recept)

Mezi oblíbená zeleninová jídla patří lečo. Vůně čerstvé zeleniny, bylinek a koření se budou linout z vaší kuchyně. Jednoduché letní jídlo pro všechny milovníky zeleniny. ...
Sdílejte obsah s přáteli
Doba vaření25 minPočet porcí3 porce


Ingredience receptu

  • červená paprika mletá – uzená
  • vajíčka
  • žlutá a červená rajčata
  • slunečnicový olej
  • sůl
  • pepř černý – mletý
  • petrželka – listová
  • na ozdobu – jarní cibulka
  • bylinka – Kari koření
  • paprika – červená, žlutá, oranžová
  • paprika – bílá
  • mladé kedlubny
  • červená kuchyňská cibule

Způsob přípravy

Zeleninu a bylinky si opláchneme a rozkrájíme.

V hrnci si zpěníme na oleji pokrájenou červenou cibulku a kousky mladé kedlubny. Orestujeme a přisypeme barevné a bílé papriky. Můžeme zakápnout vodou. Vaříme. Po několika minutách přidáme žlutá a červená rajčata. Okořeníme, osolíme a dáme trochu bylinky - Kari koření.

V míse si metličkou vyšleháme vajíčka a přelijeme je do základu. Průběžně mícháme a chviličku vaříme. Na závěr vmícháme pokrájenou listovou petrželku.

Nandáme na talíř a posypeme jarní cibulkou. Servírujeme s čerstvým pečivem nebo bramborovou kaší.


  • Kuchař: Monika K.
  • Publikováno:

Kategorie: Zeleninové

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu lečo jarní cibulkou kedlubnami .
Hledat podobné recepty na internetu jako Lečo s jarní cibulkou a kedlubnami

Naši partneři