Nabídka
Přidej
recepty

Sulc


Do velkého hrnce si nasypeme bobkový list. Přidáme vepřové nožičky a koleno. Naplníme vodou. Vaříme do totálního změknutí. Potom si maso odebereme z hrnce.
(celý recept)

Do velkého hrnce si nasypeme bobkový list. Přidáme vepřové nožičky a koleno. Naplníme vodou. Vaříme do totálního změknutí. Potom si maso odebereme z hrnce. ...

Ingredience receptu

  • černý pepř – mletý
  • 4 ks bobkový list
  • sůl
  • 1 ks koleno – vepřové
  • 4 ks nožičky - vepřové
  • 4 ks kuchyňská cibule
  • ocet

Způsob přípravy

Kuchyňskou cibuli si pomocí ručního mixéru rozsekáme. Ponecháme na straně.

Na prkénku si pokrájíme maso. Osolíme a opepříme. Přimícháme cibuli a přendáme do nádoby. Dolijeme již hotovým masovým vývarem.

Zakápneme maličko octem. Vše zapracujeme do sebe a dáme odpočívat do chladna.

Hotový sulc si pokrájíme. Servírujeme Ideálně s pečivem. Dobrou chuť.


  • Kuchař: Monika K.
  • Publikováno:

Kategorie: Maso

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Sulc.
Hledat podobné recepty na internetu jako Sulc

Naši partneři