Rumunská sarma recept
Suroviny: listy zelné kysané, ocet, voda, sůl, cibule, olej, maso mleté, pepř, paprika sušená sladká, sůl, rýže, kopr, rajče loupané, chléb bílý, smetana kysaná. Pokud nemáme kysané listy, povaříme ty čerstvé v octové osolené vodě asi 10 minut. Po zchladnutí vyřízneme košťál. Nakrájenou cibuli….
Podobné recepty jako Rumunská sarma
Rumunská sarma recept
Přidat komentář. Suroviny: zelí kysané, míchané mleté maso, cibule, rýže, vývar masový, protlak rajčatový, sůl, pepř, olej, bobkový list. Na pánvi s trochou oleje osmažíme cibuli, přidáme rýži s mletým masem, sůl, pepř, asi 5-7 minut osmahneme.Sundáme a zamícháme vejce, ochutíme….
Podobné recepty jako Rumunská sarma
Sarmale se zelím
Postup přípravy receptu. 1. Mleté maso, uvařenou rýži, čubricu a sůl důkladně promícháme. Z hotové směsi tvoříme šišky. 2. Na dno pekáčku rozprostřeme zhruba polovinu zelí, na ni poklademe masové šišky a pak navrstvíme zbylé zelí. Povrch posypeme rozkrájenou cibulí a zalijeme kečupem. Pečeme v troub
Podobné recepty jako Sarmale se zelím
Výborné sarmy
Suroviny: zelí nakládané, maso vepřové mleté, cibule, rýže, olej, maso uzené, tymián sušený, kopr, paprika sušená sladká, pepř, česnek sušený, bobkový list, sůl. Listy kysaného zelí rozbalíme a propláchneme vlažnou vodou. Pokud jsou hodně slané, opakujeme. Zelí scedíme a poté listy rozdělíme na stej
Podobné recepty jako Výborné sarmy
Medové bochánky rumunské cukrovi recept
Postup přípravy. Vše smícháme a dáme na půl hodiny do lednice. Tvoříme malé kuličky a na vrch přimáčkneme čtvrtku ořechu. Když děláme kuličky, tak těsto se trochu lepí, to je tím medem. Pečeme na 170°C dozlatova.
Podobné recepty jako Medové bochánky rumunské cukrovi
Rumunské kokosové řezy recept
Suroviny: mouka hladká, cukr, prášek do pečiva, kakao, vejce, máslo, mléko, bílek, cukr, kokos, mléko, žloutek, mouka hladká, cukr, mléko, máslo, čokoláda. Kokosová hmota: Našleháme tuhý sníh z bílků, postupně přidáváme cukr. Kokos přelijeme horkým mlékem. Necháme vychladnout.
Podobné recepty jako Rumunské kokosové řezy
Třešňové řezy Rumunské recept
Postup přípravy. Máslo šleháme s cukrem, solí, přidáváme vejce jedno po druhém, pomalu přisypáváme mouku smíchanou s práškem a mléko střídavě. Tři čtvrtě těsta necháme světlé a rozetřeme na vymazaný a vysypaný plech, poklademe třešně. Vše zalijeme hnědým těstem do kterého jsme přidaly 2 lžíce granka
Podobné recepty jako Třešňové řezy Rumunské
Rumunské kokosové řezy fotografie 6
Fotografie k receptu Rumunské kokosové řezy. Dom ů - Recepty - Rumunské kokosové řezy. Zpět na recept. Rumunské kokosové řezy Betina Betina Betina Betina Betina Předchozí Následující 4 z 5. Předchozí ...
Podobné recepty jako Rumunské kokosové řezy fotografie 6
Medové bochánky rumunské cukrovi fotografie 4
Fotografie k receptu Medové bochánky - rumunské cukrovi. Dom ů - Recepty - Medové bochánky - rumunské cukrovi. Zpět na recept. Medové bochánky - rumunské cukrovi Betina Betina Betina Předchozí Následující 1 z 3. Předchozí ...
Podobné recepty jako Medové bochánky rumunské cukrovi fotografie 4
Třešňové řezy
160 g krupicového cukru. 1 vanilkový cukr. 1/4 lžičky citronové sušené kůry. 200 g polohrubé mouky. 2 cl oleje. 500 g třešní.
Podobné recepty jako Třešňové řezy
Mititei (čevabčiči po rumunsku)
Pořádně promícháme a necháme odstát 1-2 hodiny v lednici. Na mokrém prkénku vytvarujeme malé válečky (dlouhé asi 7 cm). Rozehřejeme si rošt (gril), přelijeme olejem a čevabčiči pečeme ze všech stran asi 5-7 minut. Podáváme s různými druhy salátů a s chlebem. Maso semeleme, osolíme, opepříme, přidáme
Podobné recepty jako Mititei (čevabčiči po rumunsku)
Třešňové řezy Rumunské fotografie 7
Fotografie k receptu Třešňové řezy Rumunské. Dom ů - Recepty - Třešňové řezy Rumunské. Zpět na recept. Třešňové řezy Rumunské Betina Betina Betina Betina Betina Betina Předchozí Následující 4 z 6. Předchozí ...
Podobné recepty jako Třešňové řezy Rumunské fotografie 7
Masová směs s kysaným zelím recept
Suroviny: bůček vepřový, bůček uzený, maso hovězí, vejce, rýže, pepř, sůl, cibule, česnek, zelí kysané, paprika sušená sladká, olej, mouka hladká. Maso umeleme spolu s cibulí a česnekem, vmícháme vejce, rýži a koření, dobře promícháme.Na dno kastrolu dáme polovinu sklenice kysaného zelí ….
Podobné recepty jako Masová směs s kysaným zelím
Vepřové závitky s cibulovou náplní recept
Suroviny: maso vepřové, cibule, slanina anglická, krkovice uzená, česnek, strouhanka, olej, mouka hladká, vývar masový, pažitka, petrželka, pepř, Cibuli nakrájíme na tenké proužky a asi 15 minut ji opékáme na dvou lžících rozehřátého oleje dohněda. Plátky masa dotenka rozklepeme, osolíme,….
Podobné recepty jako Vepřové závitky s cibulovou náplní
Třešňové taštičky z listového těsta recept
Třešňové taštičky z listového těsta. Tyto šátečky jsou připraveny z listového těsta a vynikající třešňové náplně. V náplni se skvěle doplňují chutě karamelu, třešňové pálenky a třešní a navíc krásně voní po vanilce. Mají jedinou nevýhodu, z plechu zmizí během okamžiku. 4,9 (28×) Angel 666. 14 názorů
Podobné recepty jako Třešňové taštičky z listového těsta
Staročeské rachotkrumple, kudlánky, šmorn... recept ...
Postup přípravy. Zpracujeme tuhé těsto a nastrouháme na hrubém struhadle. Nasypeme do vroucí a osolené vody, vaříme asi 3 minuty. Scedíme, necháme okapat a rozprostřeme na pekáč. Na sádle zpěníme cibuli, přidáme nasekaný česnek, nakrájenou kapii a maso a orestujeme.
Podobné recepty jako Staročeské rachotkrumple, kudlánky, šmorn... ...
Čevabčiči
doba přípravy: 45 minut. obtížnost: snadné. 1 / 4. 4 fotografie. Nahrát fotku. Čevabčiči má svůj původ v turkických oblastech, ze kterých se postupně rozšířilo na balkánský poloostrov a odtud až k nám. Jedná se o válečky z mletého masa, cibule a dalších ingrediencí, které se opékají na pánvi a podáv
Podobné recepty jako Čevabčiči
Pravé francouzské palačinky Crêpes Suzette
Pravé francouzské palačinky Crêpes Suzette Zdroj: Francouzské dobrodružství Jamese Martina. 8x. Další klasický francouzský recept, který se podává výhradně jako dezert. Výhodou je, že nemusíte stát hodinu u plotny, než usmažíte kopec palačinek, každému postačí dvě. Crêpes mají být tenké a nadýchané,
Podobné recepty jako Pravé francouzské palačinky Crêpes Suzette