Tradiční velikonoční šoldra
Tato tradiční velikonoční delikatesa - velikonoční šoldra - je oblíbená především ve Slezsku. V podstatě se jedná o kynut...
Velikonoční šoldra recept
... pečením si uvařím uzené maso, polévku nechám zchladit a seberu z ní tuk. ... 1 /2 l vývar (z uzeného masa bez tuku): 1 kostka 100% tuk Lukana: Kabanos ...
Podobné recepty jako Velikonoční šoldra
Zapečená vinná klobása recept
23. březen 2009 Vinnou klobásu stočíme do "klubíčka", sepneme párátkem nebo špejlí, aby se nerozmotala, obalíme v mouce, do které můžeme ... Vinná klobása: hladká mouka na obalení: olej: grilovací koření .... Vinná klobása pod peřinou ...
Podobné recepty jako Zapečená vinná klobása
Těšínská šoldra
Ingredience. Sušené mléko, 75 g. Droždí, 21 g. Cukr, 45 g. Hladká mouka, 500 g. Žitná chlebová mouka celozrnná, 250 g. Sůl. Olej, 30 ml. Vepřový vývar
Podobné recepty jako Těšínská šoldra
Plecovník a Šoldra
Plecovník a Šoldra - Připravte si kvásek, přikryjte utěrkou a nechte asi 10 minut kynout. Hned jak kvásek vzejde, připravte si mísu vysypte do ní…
Podobné recepty jako Plecovník a Šoldra
Jarní šoldra
Jarní šoldra - Uzené nakrájíme na drobné kousky, promícháme s vejci a rohlíkem rozmočeným v mléce,přidáme nasekané bylinky, můžeme dosolit - ale není…
Podobné recepty jako Jarní šoldra