Recept Zaječí guláš
Pracovní postup: Zaječí maso vykostíme, odblaníme, omyjeme a nakrájíme na větší kostičky. Vložíme ho do hrnce a zalijeme smetanou. Takto připraveného zajíce necháme přes noc v chladu uležet. Slaninu si nakrájíme na kostičky. Kořenovou zeleninu očistíme a také nakrájíme.
Podobné recepty jako Recept Zaječí guláš
Guláš ze zajíce recept
Guláš ze zajíce. 0,0 (0×) lenka-m. 13 názorů. 5. 3. 2008 12:02. vybusna. Přidat fotku. Suroviny. 50 dkg zaječího masa. 1 mrkev. 1 kořenová petržel. 1 malý celer. 1 velká cibule. 2 lžičky rybízové zavařeniny. citrónová šťáva. 4 lžíce oleje. 5 dkg hladké mouky. 1/8 l kysané smetany. 5 kuliček pepře. 3
Podobné recepty jako Guláš ze zajíce
Guláš ze zajíce se zeleninou a zakysanou smetanou recept ...
1 malá cibule. 120 ml vinného octa. 120 ml suchého červeného vína. 250 ml vody. 3 kuličky pepře. 3 kuličky jalovce. 2 rovné lžičky mouky. 150 g rostlinného tuku. 600 ml (nemastného) vývaru z hovězího masa nebo kostí. 1 lžíce kysané smetany. 25 g rybízového džemu. 1 polévková lžíce koňaku. Naše kucha
Podobné recepty jako Guláš ze zajíce se zeleninou a zakysanou smetanou ...
Vepřový guláš: nejlepší recept na pravou hospodskou ...
Vepřový guláš patří mezi oblíbená česká jídla, které se vaří nejen v hospodách, ale i doma. Ať už čekáte větší společnost nebo řemeslníky, recept na dobrý guláš z vepřového masa se vám bude hodit. Výhodou vepřového masa je jeho nižší cena, ale i kratší dobra přípravy než u hovězího.
Podobné recepty jako Vepřový guláš: nejlepší na pravou hospodskou ...
Guláš nejlepší!!! recept
1 lžička pálivé papriky. 1 l masového vývaru. sůl. mletý pepř. kmín. majoránka. Jíška: 40 g sádla. 50 g hladké mouky. Nutriční hodnoty. Zobrazit více hodnot. Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách. Postup přípravy. Maso nakrájíme na menší kostky, cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky, česnek olou
Podobné recepty jako Guláš nejlepší!!!
Hovězí guláš
Na másle nebo oleji osmahněte 2 lžíce mouky, až je hezky hnědá a voní. Do horkého guláše zamíchejte horkou jíšku a vše provařte asi 10 minut. Pak guláš dosolte, opepřete, přidejte utřený česnek a majoránkou. Dochucení je na vás, jestli máte raději výraznější nebo jemnější omáčku. Hovězí guláš Zdroj
Podobné recepty jako Hovězí guláš
Zajíc po vinařsku:
1. ks mrkev. 1. stroužek česnek. 1. svazek petržel. 250. ml voda. 250. ml vinný ocet dobrý. 0,50. lžíce tymián sušený. 3. ks bobkový list 2-3. sůl. pepř drcený. 2. ks zaječí maso stehna (1 pár) nebo 1 hřbet. 2. lžíce máslo. 1. lžička paprika - sladká. 1. sklenice koňak 2cl. 100. ml smetana. 0,25. lž
Podobné recepty jako Zajíc po vinařsku:
Zabijačkový guláš
Zavřít. Zabijačkový guláš Zdroj: archiv Pražské řeznictví. Moje hodnocení. 4x. Teď chci připravovat jídlo (zabrání ztmavnutí obrazovky) V období masopustu je stále oblíbená zabijačka a všechny dobroty s ní spojené. Nemůže chybět ani výborný zabijačkový guláš, který je specifický tím, že se v něm vyu
Podobné recepty jako Zabijačkový guláš
Recept Zajíc na smetaně
Zajíc na smetaně se podává s houskovým knedlíkem, můžeme ozdobit plátkem citronu a brusinkami. Recept Zajíc na smetaně? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůdek. Dobrou chuť!
Podobné recepty jako Recept Zajíc na smetaně
Zajíc Provence recept
1 zajíc. 1/2 paličky česneku. 3 polévkové lžíce olivového oleje. provensálské koření. sůl. barevný pepř. Nutriční hodnoty. Zobrazit více hodnot. Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách. Postup přípravy. Zajíce naložíme v pekáčku do koření s olejem a trochou vody, přiklopíme a necháme den uležet.
Podobné recepty jako Zajíc Provence
Pravý zabijačkový guláš, který vyniká chutí masa
Vařte společně ještě asi 10–15 minut a nakonec guláš zahustěte střídou staršího chleba nebo vepřovým mozečkem, které v něm nechte rozvařit. Zabijačkový guláš podávejte s čerstvým chlebem a vychlazeným pivem. Pravý zabijačkový guláš, který vyniká chutí masa 1 Zdroj: Coolinářka. Zavřít.
Podobné recepty jako Pravý zabijačkový guláš, který vyniká chutí masa
Zajíc na smetaně se zeleninou recept
Postup přípravy. Maso odblaníme a vyřežeme z kloubu mezi stehnem a nohou tukový váček. Je v kloubu (žlutě zbarven) a velikost asi 1 cm. Viz foto! Zajíc bude chutnější a nebude tak velmi cítit divočinou. Zajíce hustě prošpikujeme slaninou, osolíme a posypeme čerstvě umletým pepřem.
Podobné recepty jako Zajíc na smetaně se zeleninou
Zajíc na divoko recept
Postup přípravy. Nejprve maso naložíme aspoň den dopředu do marinády z oleje, soli, pepře a bylinek. Připravíme větší kastrol a rozehřejeme olej. Na něm zprudka osmahneme maso ze všech stran. Zalijeme vínem a necháme zredukovat. Poté maso vyjmeme a přidáme na různě velké a šikmě nakrájené kostky zel
Podobné recepty jako Zajíc na divoko
Falešný zajíc recept
2 cibule. 600 g mletého masa mix. 2 vejce. 2 lžíce čerstvě nasekané petrželky. 2 lžičky ostré hořčice. sůl. pepř. 1 lžička sladké papriky. 2 lžíce oleje. 1 rajče. 125 ml masového vývaru. 75 g zakysané smetany. Naše kuchařky. právě v prodeji. Do obchodu. Nutriční hodnoty. Zobrazit více hodnot. Hodnot
Podobné recepty jako Falešný zajíc
Jednoduchý vepřový guláš recept
Maso nakrájíme na kostky a naložíme do směsi gulášového koření a oleje (necháme přes noc odležet v lednici). Jak krájet maso na guláš. Na druhý den: do papiňáku dáme cibuli nakrájenou na drobno a maso, které jsme měli přes noc v lednici. Zprudka opečeme. Podlejeme a dusíme v papiňáku tak 20 minut, p
Podobné recepty jako Jednoduchý vepřový guláš
Cizrnová polévka
Hranolky. Knedlíky. Kaše. Polévky. Česká klasika. Silné vývary.
Podobné recepty jako Cizrnová polévka
Zajíc na víně recept
10. 2010 09:18. tejaja. Přidat fotku. Suroviny. 100 g slaniny. 2 středně velké cibule. celý zajíc (popřípadě králík) bobkový list. pepř. sůl. tymián. hřebíček. bílé víno asi 1 dl. citrónová šťáva. hladká mouka. Naše kuchařky. právě v prodeji. Do obchodu. Nutriční hodnoty. Zobrazit více hodnot. Hodno
Podobné recepty jako Zajíc na víně
Zajíc na mrkvi recept
Suroviny: maso zaječí, mrkev, máslo, koření nové koření, jalovec, bobkový list, cibule, koření divočina, koření čili-šípek, sůl, slanina, mléko. Zaječí maso odblaníme a naložíme do kyselého mléka nejlépe na 2 dny. Mrkev očistíme a nastrouháme nahrubo. Roztopíme v kastrůlku lžíci másla a….
Podobné recepty jako Zajíc na mrkvi
Zajíc pečený na cibuli a tymiánu recept
Postup přípravy. Zaječí filety omyjeme pod studenou vodou. Z obou stran osolíme, opepříme a posypeme tymiánem. Nakrájíme na větší kousky (já jsem měla cca 3x5 cm dlouhé). Dno zapékací misky vyložíme sádlem, na to nasypeme na proužky nakrájenou cibuli.
Podobné recepty jako Zajíc pečený na cibuli a tymiánu
Zajíc straciatella recept
1 vanilkový pudink. kůra z pomeranče. 1/2 čokolády na vaření. 1,5 deci oleje. Nutriční hodnoty. Zobrazit více hodnot. Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách. Postup přípravy. Vajíčka, cukr, olej, a vanilkový prášek ušleháme ve šlehači do pěny. Přidáme kůru z pomeranče, mouku s práškem do pečiva a n
Podobné recepty jako Zajíc straciatella
Zajíc na černo recept
Na kastrole rozehřejeme slaninu s kouskem másla, přidáme nakrájenou cibuli a restujeme do zežloutnutí. Přidáme koření, citronovou kůru a vložíme osoleného zajíce. Dusíme pod pokličkou tak dlouho, až vysmahne všechna šťáva. Pak zajíce zalejeme vývarem a dusíme doměkka.
Podobné recepty jako Zajíc na černo
Králík-ala zajíc recept
1 petržel. kousek celeru nestrouháme na kedlubnovém struhadle. 2 cibule. slanina. nové koření. tymián. celý pepř. bobkový list. 5 kuliček jalovce. sůl. citrón. hladká mouka. smetana na vaření. brusinky. Nutriční hodnoty. Zobrazit více hodnot. Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách. Postup přípravy.
Podobné recepty jako Králík-ala zajíc
Jehněčí guláš recept
Cibuli nakrájejte na drobno a osmažte na sádle, přidejte protlak a také zarestujte, ztratí se tak kyselost rajčat, ale zůstane krásná barva. Ke konci přisypte sušenou papriku. Papriku osmahněte jen krátce, ráda se připaluje a celý pokrm by mohl zhořknout. Přidejte maso i s marinádou a prudce ho zatá
Podobné recepty jako Jehněčí guláš