Uruguayský hovězí rib-eye steak
Chuťovou dominantou tohoto receptu je maso. Nabízíme kvalitní uruguayský rib-eye steak, zvaný také entrecote. Jedná se o část hovězí roštěné příjemně prorostlé tukovým mramorováním. Díky svému mramorování je rib eye neuvěřitelně šťavnatý a plný chuti. Uruguayské hovězí je z mladých býků, neobsahuje
Podobné recepty jako Uruguayský hovězí rib-eye steak
Svíčková na smetaně
Svíčkovou osolíme, protkneme 2/3 slaniny nakrájené na klínky a na tuku zprudka po všech stranách opečeme. Maso za chvíli vyjmeme, přidáme zbytek na kostičky nakrájené slaniny, očištěnou na plátky nakrájenou zeleninu, cibuli a osmahneme do světlehněda.
Podobné recepty jako Svíčková na smetaně
Hovězí rib eye steak recept
Postup přípravy. Pro přípravu hovězího rib eye steaku budeme potřebovat kvalitní hovězí z vysokého roštěnce. Díky tomu, že je maso prorostlé tukem, bude výsledný steak šťavnatý a velmi chutný.
Podobné recepty jako Hovězí rib eye steak
Hovězí steak na pepři s přelivem (omáčkou)
Steaky jemně naklepeme, abychom nenarušili jejich strukturu (stačí pouze klouby rukou). Dobře posypeme pepřem. Nesolíme! Olej rozehřejeme na těžké, nejlépe litinové nebo grilovací pánvi.
Podobné recepty jako Hovězí steak na pepři s přelivem (omáčkou)
Steak s pepřovou omáčkou
Svíčkovou pokrájejte na 4 steaky, posypte je černým pepřem a smažte na oleji asi 2 minuty na každé straně. Po usmažení posypte špetkou soli.Vařící
Podobné recepty jako Steak s pepřovou omáčkou
Hovězí medailonky z mladého býčka recept
Příprava skvělých hovězích medailonků pečených na čerstvém rozmarýnu, servírované s chřestovým risottem. Vareni.cz - recepty, tipy a články o vaření.
Podobné recepty jako Hovězí medailonky z mladého býčka