Pečený bůček s křupavou kůrčičkou
Pečený bůček s křupavou kůrčičkou. V čem je vietnamská kuchyně podobná té české, je obliba vepřového masa, především pěkně prorostlého bůčku. Úprava s křupavou kůrčičkou vás zaručeně nadchne, kombinace s rýží a sladkokyselou omáčkou k podávání je trochu nezvyklá, ale výtečná!
Podobné recepty jako Pečený bůček s křupavou kůrčičkou
Pečený bůček
Postup přípravy. Cibuli oloupeme, překrojíme na půlku a nakrájíme na plátky. Česnek oloupeme a také nakrájíme na tenké plátky. Obojí rovnoměrně rozložíme na dno pekáčku. Jak rychle oloupat cibuli. Maso očistíme, osušíme a ostrým nožem nařežeme kůži zhruba v 1 cm vzdálenosti šikmo přes celou plochu a poté ...
Podobné recepty jako Pečený bůček
Selský pečený bůček recept
Postup přípravy. Bůček omyjeme a případně vykostíme. Kůžičku bůčku nařežeme na kostičky 5x5 mm. Vetřeme papriku a pepř a dobře celý kus osolíme a pokmínujeme. Vložíme do pekáče s kouskem sádla pro začáteční zapečení. Podlijeme teplou vodou. Přiklopíme a dáme péci do trouby na 190-200 °C.
Podobné recepty jako Selský pečený bůček
Bůček předem vařený a pečený recept
Kůži na mase nakrojíme do čtverečků a potřeme připravenou směsí. Maso dáme do pekáčku, trochu podlijeme vývarem z masa a dáme do předem vyhřáté trouby na 220 °C. Pečeme přibližně 30-40 minut dozlatova a do křupava. Průběžně potíráme marinádou a poléváme výpekem.
Podobné recepty jako Bůček předem vařený a pečený
Pečený bůček se švestkovým čatní
4 porce. 90 minut. Suroviny. vepřový bůček 1 kg. sůl. kmín. chutney. Pokud nekoupíte hotové, připravte si ho sami a do zásoby (viz tip). S věkem se jen vylepšuje a využijete ho ke spoustě věcí, například k jakémukoliv grilovanému masu nebo k uzeninám. Postup přípravy. Troubu předehřejte na 200 °C. Kůži a tuk na bůčku nařízněte šikmými řezy.
Podobné recepty jako Pečený bůček se švestkovým čatní
Pečený vepřový bůček na cibuli recept
Bůček vložíme do pekáče kůží dolů a pečeme při 180 °C asi 30 minut. Potom maso otočíme, potřeme směsí kečupu, česneku a šalvěje. Bůček zasypeme cibulí, podlijeme vývarem a pečeme za občasného podlévání vlastní šťávou doměkka.
Podobné recepty jako Pečený vepřový bůček na cibuli
Pomalu pečený bůček potíraný marmeládou
Podlijte maso 50 ml vody, přikryjte alobalem a vložte do trouby. Maso se bude pomalu péct přibližně 2 hodiny. Vyndejte bůček z pekáče, odřízněte z něj tučnou kůži, pokud chcete, a vraťte zpět do pekáče. Teplotu v troubě zvyšte na 220 ˚C. Zatímco se maso peče, připravte si směs na potírání.
Podobné recepty jako Pomalu pečený bůček potíraný marmeládou
Jednoduchý křupavý bůček
1. Bůček vložíme na minutku do mrazáku, aby sádlo ztuhlo, potom kůži nařežeme na co nejmenší mřížky. Stačí pouze proříznout kůži, sádlo už řezat nemusíme. Doporučuji si s touto operací dostatečně pohrát, výsledek snažení stojí opravdu za to. Velkou cibuli nařežeme na 1-1,5 cm tlustá kolečka a narovnáme do nádoby, v níž budeme péct bůček. 2.
Podobné recepty jako Jednoduchý křupavý bůček
Králík pečený s bůčkem recept
Z bůčku odstraníme kůži, pokrájíme na plátky, které poklademe na dno pekáčku či kastrolu a okmínujeme. Na bůček položíme králíka. Stroužky česneku oloupeme a utřeme se solí. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Videonávod: Jak utřít česnek. Maso potřeme česnekem, přidáme cibuli a podlijeme trochou vody.
Podobné recepty jako Králík pečený s bůčkem
Pečený bůčkový cop
3x. Tento efektní bůčkový "cop" můžete podávat klasicky se zelím a jen tak s bramborem, třeba šťouchaným. Případně ho nechte vychladnout, vložte do lednice dochladit a pak krájejte na plátky. S hořčicí nebo křenem bude vynikající!
Podobné recepty jako Pečený bůčkový cop
Pomalu pečený bůček
Maso vyndejte na prkénko a z pekáče opatrně naběračkou seberte tuk. K zelenině přilijte 1/2 hrnku vody, přiveďte ji k varu a odvařte všechny přípečky. Dál vařte ješte asi 15 minut a poté vše přeceďte přes cedník. Tuto omáčku podávejte k nakrájenému masu a jako přílohu zvolte vařené brambory nebo pečivo.
Podobné recepty jako Pomalu pečený bůček
Country pečený bůček na kysaném zelí recept
Postup přípravy. Do pekáčku nebo remosky nasypeme kysané zelí, ze kterého jsme slili lák a rozhrneme ho na souvislou vrstvu. Bůček rozkrájíme na 8 plátků, osolíme a posypeme směsí koření. Připravené plátky naklademe na kysané zelí. Pečeme cca 1 hod (v troubě pod pokličkou při 180 - 200°C) dorůžova. Při pečení a ...
Podobné recepty jako Country pečený bůček na kysaném zelí
Vepřový bůček pečený na zelí a podlitý černým pivem ...
Postup přípravy. Libový bůček očistěte a nakrájejte na větší kousky. Česnek oloupejte a prolisujte. Maso osolte, opepřete, promíchejte s česnekem a olejem. Nechte několik hodin rozležet. Cibuli oloupejte a rozdělte na klínky. Zelí nechte okapat a rozprostřete na dno pekáčku. Na něj poklaďte cibuli a navrch maso.
Podobné recepty jako Vepřový bůček pečený na zelí a podlitý černým pivem ...
Vepřový bůček pečený v hlávkovém pivním zelí recept TopRecepty ...
Nakrájíme si cibuli na drobno, dáme na pekáček zesklovatět, přidáme nakrouhané hlávkové zelí, posolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením, podlijeme troškou vody a cca 10 minut dusíme. Na mírně podušené zelí dáme bůček, osolíme, okořeníme, podlijeme černým pivem a pečeme v předem vyhřáté troubě do zlatova. Poznámka autora receptu.
Podobné recepty jako Vepřový bůček pečený v hlávkovém pivním zelí TopRecepty ...
Pečený bůček a pokrmy z něho recept
Postup přípravy. Bůček dáme do pekáče, posypeme solí a kořením, podlijeme trochou vody a dáme péci pod poklicí. Pečeme 30 min na 200°C, pak snížíme na 150°C a pečeme dalších 30 min. Potom odstraníme poklici a pečeme s občasným poléváním výpekem 45 min-1 hod, dokud nebude bůček tmavě zlatý. Vespod se opeče ...
Podobné recepty jako Pečený bůček a pokrmy z něho
Bůček pečený se zeleninou recept
Postup přípravy. Všechnu zeleninu očistíme a nakrájíme. Menší na kolečka, větší na půlkolečka. Maso také nakrájíme na stejně velké kousky jako zeleninu. Vše osolíme a opepříme. Do zapékací misky střídavě rovnáme na výšku kousky masa a zeleniny. Zaplníme postupně celou misku. Nahoru rozdělíme plátky česneku a snítky bylinek.
Podobné recepty jako Bůček pečený se zeleninou
Bůček na zázvoru pečený s bramborami recept
Nakrájené maso osolíme, opepříme, posypeme kmínem a přidáme česnek se zázvorem. Důkladně vše vetřeme do masa a necháme chvíli odpočinout. V pekáčku vhodném do trouby rozpustíme sádlo a maso zprudka opečeme. Přidáme cibuli, podlijeme vývarem nebo vodou a přikryté pečeme asi půl hodiny při 200 st.
Podobné recepty jako Bůček na zázvoru pečený s bramborami
Bún chả: Vietnamský marinovaný bůček na grilu podle Pohlreicha ...
PRIMA TIP: Pro autentický zážitek můžete grilované kousky bůčku servírovat s rýžovými nudlemi Bún, nakrájeným ledovým salátem a hromadou vietnamských bylinek (koriandr, perila, klasnatka, máta...) Bún chả: Vietnamský marinovaný bůček na grilu podle Pohlreicha 2 Zdroj: Na grilu.
Podobné recepty jako Bún chả: Vietnamský marinovaný bůček na grilu podle Pohlreicha ...
Pomalený a pečený, 3 týdny naložený bůček recept ...
1. 2019 10:55. Dokonalé, Nino. Suroviny: bůček, rychlosůl, česnek, cibule, česnek, olej, sůl, pepř, rozmarýn, zelenina. Česnek prolisujeme, přidáme sůl a dobře promícháme. Maso umyjeme, osušíme a ze všech stran pořádně a stejnoměrně potřeme směsí. Dáme do nádoby,….
Podobné recepty jako Pomalený a pečený, 3 týdny naložený bůček ...
Extra křupavý javorový bůček
Teplotu trouby snižte na 200 °C a bůček pečte ještě 1 hodinu 15 minut, případně dolévejte vodu. Kůže se musí dobře vypéct, maso být krásně křehké. Nakonec přelijte kůži směsí javorového sirupu a pečte ještě 5 minut, až bude kůrčička zlatohnědá. Nechte stranou 10 minut odpočívat.
Podobné recepty jako Extra křupavý javorový bůček
Pikantní bůček recept
Suroviny: bůček, česnek, bobkový list, pepř, sůl, česnek, paprika sušená sladká, koření kari, koření grilovací, sůl, pepř mletý, chilli, olej, omáčka worcesterová, omáčka sojová. Tato pochoutka se konzumuje nastudeno jako součást obložené mísy, nebo může zůstat jen tak v lednici pro případ, když má člověk ...
Podobné recepty jako Pikantní bůček
Bún chả – grilovaný vietnamský bůček
Bůček vyjměte z marinády, očistěte ho od cibule a česneku a rozložte na pečicí mřížku, kterou položte přes plech, do kterého bude odkapávat tuk. V troubě rozpalte gril a vložte plech s masem. Grilujte z obou stran, dokud nebude bůček pěkně propečený. Vzhledem k malé tloušťce masa je to rychlé.
Podobné recepty jako Bún chả – grilovaný vietnamský bůček