Roláda z hovězího masa s mozzarellou je výborná s bramborovou kaší nebo s vařenými brambory. K obědu nebo k večeři je to výborná volba. (celý recept)
Roláda z hovězího masa s mozzarellou je výborná s bramborovou kaší nebo s vařenými brambory. K obědu nebo k večeři je to výborná volba.
Troubu předehřejeme na 170 stupňů. Ve velké míse smícháme m...
Roláda z hovězího masa s mozzarellou je výborná s bramborovou kaší nebo s vařenými brambory. K obědu nebo k večeři je to výborná volba.
Troubu předehřejeme na 170 stupňů. Ve velké míse smícháme mleté hovězí maso, vejce, strouhanku a okořeníme solí, paprikou a pepřem. Dobře směs promícháme.
Ze směsi vyválíme plát a doprostřed nasypeme nakrájenou mozzarellu.
Zavineme a utvoříme válec rolády. Ten pak těsně obalíme plátky slaniny.
Na pekáč vyložený pečícím papírem přeneseme hotovou roládu, potřeme ji grilovací omáčkou a v předehřáté troubě ji pečeme asi 40 minut. V polovině pečení roládu znovu potřeme grilovací omáčkou.
Upečenou roládu nakrájíme na plátky a podáváme s libovolnou přílohou.