Jehněčí kýta na česneku recept
Jehněčí maso je maso pro gurmány. Je jemné a má svou specifickou vůni. Skvěle se k němu hodí rozmarýn, nebo také jalovec a nové koření. Pečení si zabere čas, ale odměnou nám bude rozpadající se maso. Dobrou chuť. 4,8 (13×) misza. 16 názorů. 210 min.
Podobné recepty jako Jehněčí kýta na česneku
Jehněčí na česneku a bylinkách, se zapečeným bramborovým pyré ...
Postup přípravy. Jehněčí maso řádně omyjeme, očistíme. Maso potřeme pastou,kterou jsme si připravili z česneku, oleje, soli rozmarýnu a promnutých bobkových listů. Naložené maso ještě posypeme bylinkami a dáme přes noc do chladu.
Podobné recepty jako Jehněčí na česneku a bylinkách, se zapečeným bramborovým pyré ...
Pečená jehněčí kýta s česnekem, rozmarýnem a opečenými ...
Až budete příště připravovat slavnostní oběd, zkuste sáhnout po trochu netradiční jehněčí pečínce. Mladé maso je velmi šťavnaté a křehké, kombinace s česnekem a rozmarýnem prověřená… Určitě si pochutnáte! 6 porcí. 120 minut. Maso. jehněčí kýta 1 kg. česnek 8 stroužků. sůl 1 lžíce. pepř (celý) 1 velká snítka. rozmarýn (čerství) 6 kuliček.
Podobné recepty jako Pečená jehněčí kýta s česnekem, rozmarýnem a opečenými ...
Jehněčí na česneku recept
Postup přípravy. Na sádle osmažíme cibulku. Jakmile začne chytat barvu (pro neznalce - přestane být bílá, ale začne pomalu žloutnout), přidáme nakrájený česnek a ještě chvilku restujeme. Když česnek začne vonět, přidáme maso. Zprudka opečeme, aby se zatáhlo.
Podobné recepty jako Jehněčí na česneku
Jehněčí kýta à la Středomoří
Sdílejte článek. Štítky Středomoří maso jehněčí maso. Pro středomořskou kuchyni je typická jednoduchá příprava a několik voňavých přísad. Tato úprava jehněčího osciluje někde mezi Řeckem a Francií – a bude skvěle konvenovat českým chutím.
Podobné recepty jako Jehněčí kýta à la Středomoří
Jehněčí guláš
1. Den předem naložíme maso. Nakrájíme ho na kostky, smícháme s olejem, rozetřeným česnekem, kořením a necháme přes noc v chladu marinovat. RADA: Vyzkoušejte i další recepty z jehněčího masa. 2. Cibuli nakrájíme na drobno a osmažíme na sádle, přidáme protlak a také zarestujeme. Ke konci přisypeme sušenou papriku.
Podobné recepty jako Jehněčí guláš
Jehněčí pečeně
jehněčí maso kýta (1,5-2kg) 2. hrst máta. 1. hrst bazalka lístky. 2. lžíce parmazán najemno nastrouhaný. 2. lžíce citronová šťáva. 2. stroužek česnek najemno nasekaný. sůl 3/4 lžičky + na dochucení. pepř mletý 1/2 lžičky + na dochucení. 5. lžíce olivový olej + 2 na osmažení. Postup přípravy receptu. 1. Troubu předehřejte na 200 °C.
Podobné recepty jako Jehněčí pečeně
Jehněčí hřbet v bylinkové krustě se šťouchaným bramborem ...
máslo 2 plátky. sůl. čerstvě namletý pepř. Vinný přeliv. rozmarýn 2 snítky. červené víno 150 ml. máslo 50 g. Šťouchané brambory. brambory 1 kg. pažitka (nasekaná) 1 hrst. hladkolistá petržel (nasekaná) 1 hrst. sůl 2 lžičky. Skvělé recepty s jehněčím masem. Postup přípravy.
Podobné recepty jako Jehněčí hřbet v bylinkové krustě se šťouchaným bramborem ...
Marinovaná jehněčí kýta recept
kýta jehněčí, česnek, tymián, majoránka, bazalka čerstvá, pepř mletý, sůl, olej olivový, cibule, máslo. Česnek utřeme se solí a smícháme ho s kořením. Přidáme trochu oleje a vzniklou kašičkou potřeme očištěnou jehněčí kýtu. Pak ji pokapeme….
Podobné recepty jako Marinovaná jehněčí kýta
Pečené jehněčí maso recept
Pečené jehněčí maso. Jemné a zdravé jehněčí maso je opravdová pochoutka, jeho příprava navíc není složitá. Stačí ho zatáhnout na pánvi a poté podusit v troubě spolu s paprikou a bramborami. V jednom pekáčku tak připravíme celý chod.
Podobné recepty jako Pečené jehněčí maso
Kleftiko – jehněčí pečené v balíčku
Kleftiko je tradiční řecký pokrm, při kterém se jehněčí maso nejprve marinuje s citronem a bylinkami a poté se pomalu peče společně se zeleninou v balíčcích z pečicího papíru. Ty si pak každý strávník na svém talíři sám rozbalí. 4 porce. 120 minut.
Podobné recepty jako Kleftiko – jehněčí pečené v balíčku
Jehněčí kýta v PH recept
Jehněčí kýta v PH ... Vložíme do pomalého hrnce, jestliže nám slanina zbude, maso jí obložíme. Mírně podlijeme, přidáme rozmarýn. Dělala jsem na high 4 hodiny. Nakonec přidáme do sosu kousek studeného másla na zjemnění. Poznámka autorky receptu Se slaninou se lépe pracuje, když ji dáme před špikováním na chvíli do mrazáku. Uvařeno. Přidat do oblíbených (23 ...
Podobné recepty jako Jehněčí kýta v PH
Mleté jehněčí na špízu s bulgurem a smetanovým dipem ...
jehněčí maso (přední (minimálně 30 % tuku)) 1 kg. sladká paprika (mletá ) 1 lžička. římský kmín (drcený) 1 lžička. chilli (mleté) 1 lžička. sušený česnek (mletý ) 2 lžičky. sůl 18 g. pepř (čerstvě namletý) 1/2 lžičky. petržel (hladkolistá ) 1 snítka. cukr (špetka ) mletý koriandr 1 lžička. citron (kůra ) olej 2 lžíce. Bulgur. bulgur 250 g.
Podobné recepty jako Mleté jehněčí na špízu s bulgurem a smetanovým dipem ...
Pečená voňavá jehnečí kýta recept
Jehněčí kýtu hustě prošpikujeme česnekem, osolíme a potřeme směsí oleje s drceným kmínem a citronovou šťávou. Jak správně špikovat maso. Černý pepř nahrubo rozdrtíme pomocí válečku. Poté v něm obalíme jehněčí kýtu. Obalenou kýtu vložíme do pekáče a odložíme na 24 hodin do ledničky. Druhý den troubu rozpálíme na 230 °C.
Podobné recepty jako Pečená voňavá jehnečí kýta
Jehněčí na kořenové zelenině
Vložíme maso, osolíme, opepříme a opečeme ze všech stran. Potom přidáme nakrájenou cibuli, celer a mrkev. Vmícháme protlak, hořčici a přidáme koření. Po krátkém restování, zalijeme vínem a necháme minutku provařit. Přilijeme vývar a vložíme bylinky. Jak okořenit jehněčí maso
Podobné recepty jako Jehněčí na kořenové zelenině
Řecké jehněčí souvlaki s pitou a tzatziki
Maso nakrájejte nejprve na plátky, a poté na zhruba stejné kusy ve tvaru obdélníku. Nakrájené maso vložte do mísy a nechte marinovat minimálně 6 hodin. Marinované maso napíchejte na špejle a připravte špízy. Rozpalte pánev, na které špízy dozlatova opečte.
Podobné recepty jako Řecké jehněčí souvlaki s pitou a tzatziki
Jehněčí kýta na červeném víně recept
2 menší cibule. 1 svazek bylinek (tymián, rozmarýn, šalvěj) 1 kousek másla. 3 lžíce rajského protlaku. hovězí vývar. sůl. mletý pepř. olivový olej. Naše kuchařky. právě v prodeji. Do obchodu. Nutriční hodnoty. Zobrazit více hodnot. Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách. Postup přípravy.
Podobné recepty jako Jehněčí kýta na červeném víně
Marinovane, pomalu pecene jehneci recept
Přidáme med, Teriyaki omáčku, citronovou šťávu, stroužky česneku a promixujeme. Nakonec přidáme olivový olej. Takto připravenou marinádou ze všech stran potřeme maso, vložíme do lednice a necháme 24 hodin marinovat. Druhý den vložíme maso i s marinádou do nádoby na pečení.
Podobné recepty jako Marinovane, pomalu pecene jehneci
Jehněčí hřbet podle mně recept
12. 2010 12:58. Hezký recept i fotka +první bodík. Suroviny: kotleta jehněčí, slanina, mrkev, petržel, bulva celerová, česnek, nať petrželová, víno červené, olej, pepř, mouka hladká. Plátky masa omyjeme, osušíme, posolíme a lehce obalíme v mouce. Na pánvi rozpálíme olej a plátky na něm z obou stran rychle orestujeme ...
Podobné recepty jako Jehněčí hřbet podle mně
Jehněčí podle Jamie Olivera recept
Jehněčí kotletky nebo řízky osolíme a zprudka osmahneme z obou stran na olivovém oleji aby se maso zatáhlo. Mezitím v zapékací misce smícháme trochu olivového oleje, dijonskou horčici, vinný ocet a tymián. oté maso vyndáme z pánve a vložíme jej do připravené směsi.
Podobné recepty jako Jehněčí podle Jamie Olivera
Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH recept
Do pomalého hrnce dejte ghee, česnek, zázvor, rajčatovo cibulovou kaši a rajský protlak. V míse smíchejte maso, jogurt a koření, kromě garam masaly. Přidejte do hrnce a zalijte 1 hrnkem vody. Přiklopte a na vysokém stupni vařte 5 hodin. Zamíchejte garam masalu a podávejte horké.
Podobné recepty jako Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH
Jehněčí kýta na smetaně recept
Postup přípravy. Nejdříve zprudka opečeme ze všech stran v hlubší nádobě (vhodné do trouby) prošpikovanou jehněčí kýtu. Dáme stranou. Na másle orestujeme cibuli, všechnu omytou a pokrájenou kořenovou zeleninu. Přidáme cukr. Restujeme, dokud zelenina neztmavne.
Podobné recepty jako Jehněčí kýta na smetaně
Indická kuchyně jehněčí Rogan Josh (jehněčí curry na másle a ...
Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH Recept ještě nebyl hodnocen 4,2 arrefeena 315 min Telecí ossobuco inspirované kuchyní šéfkuchařů Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marie Svarcova 140 min Načíst další Přečtěte si Domácí vegeta z libečku: Kořenící směs nejen do polévky vyjde na pár korun a využijí se i zbytky zeleniny 15 receptů 15 nejlepších receptů ...
Podobné recepty jako Indická kuchyně jehněčí Rogan Josh (jehněčí curry na másle a ...