Hovězí maso ve smetanové omáčce
Hovězí maso ve smetanové omáčce je jemné a lahodné jídlo. Záleží na výběru vhodného hovězího masa. Je-li z mladého kusu,...
Hovězí po burgundsku
Hovězí po burgundsku je klasika, kterou by měl umět každý kuchař. Kupte si dvě láhve vína, jednu na vaření, druhou k jídl...
Hovězí quesadilla se sýrem a guacamole
Kombinace mletého hovězího masa a sýra potěší hlavně vaše děti. Jednoduché jídlo na přípravu po kterém se jen zapráší. Mí...
Hovězí plátky ve vlastní šťávě recept
Hovězí maso nakrájíme na plátky, naklepeme je, okraje nařízneme aby se nám plátky nekroutily. Maso osolíme, opepříme, okořeníme tymiánem a obalíme v hladké mouce. Necháme chvíli odpočinout a mezitím si nakrájíme na drobno cibuli a slaninu a česnek.
Podobné recepty jako Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Hovězí na česneku recept
Maso nakrájíme na kostky. Oloupanou a drobně nakrájenou cibuli usmažíme lehce do růžova na troše oleje nebo sádla v tlakovém hrnci. Přidáme nakrájené maso a pomalu opékáme, dokud se šťáva z masa nevydusí a tuk se neodděluje od šťávy.
Podobné recepty jako Hovězí na česneku
Hovězí po burgundsku
Hovězí po burgundsku je klasika, kterou by měl umět každý kuchař. Kupte si dvě láhve vína, jednu na vaření, druhou k jídlu, a pusťte se do toho. Hovězí maso nakrájené na kostky obalíme v mouce, ve které jsme rozmíchali špetku pepře.
Podobné recepty jako Hovězí po burgundsku
Tuniský hovězí guláš
Hrnec přikryjeme pokličkou a při snížené teplotě zvolna dusíme asi hodinu. Nyní přidáme čili papričky nasekané nadrobno, důkladně promícháme a dusíme dalších 30 minut. Do guláše teď přidáme hrášek a koriandr a vše ještě 5 až 10 minut podusíme. Nyní by mělo být maso měkké a jídlo hotové.
Podobné recepty jako Tuniský hovězí guláš
Hovězí námořnické maso
Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a na oleji dozlatova opečeme. Přendáme do jiné nádoby. Na tuku osmahneme jemně nasekanou cibuli, přidáme mouku, zasmahneme, zalijeme vodou na řídkou omáčku. Přidáme protlak, víno, maso a přikryté dusíme doměkka.
Podobné recepty jako Hovězí námořnické maso
Vařené hovězí maso
Hovězí maso omyjeme a dáme vařit do osolené horké vody, aby se chuťové látky nevyluhovaly. Necháme vařit doměkka. Podáváme k omáčkám (na přípravu použijeme vývar z masa). Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hověz í. Maso Hovězí Oběd ...
Podobné recepty jako Vařené hovězí maso
Hovězí guláš recept
Maso necháme několikrát vydusit až na šťávu a znovu podléváme. Až je hovězí maso poloměkké, zalijeme ho větším množstvím vody, přidáme prolisovaný nebo nasekaný česnek, majoránku a dusíme do té doby, až maso zcela změkne.
Podobné recepty jako Hovězí guláš
Skvělý hovězí guláš recept
Přidáme na kostky nakrájené maso a opékáme, dokud se nezatáhne. Když pronikavě voní a pouští šťávu, osolíme a opepříme jej, přidáme kmín. Základ podlijeme vodou, důkladně promícháme a dusíme v papiňáku. Přibližně za 30 minut máme maso měkké.
Podobné recepty jako Skvělý hovězí guláš
Hovězí maso v hořčicové šťávě recept
Hovězí maso (kližku) omyjeme a nakrájíme na kostičky. Velkou cibuli nakrájíme na jemno. Nakrájenou cibuli vsypeme do hrnce s rozpáleným olejem. Jakmile cibule zesklovatí, přidáme nové koření, pepř a bobkový list. Když cibule začne hnědnout, přidáme maso, které zprudka orestujeme.
Podobné recepty jako Hovězí maso v hořčicové šťávě
Hovězí karbanátky recept
Mleté maso dáme do misky, přidáme vejce, strouhanku, prolisovaný česnek, hořčici a podle chuti osolíme a opepříme. Vše pořádně promícháme, ideálně prohněteme rukou. Poté ze směsi tvoříme karbanátky. Z daného množství jich uděláme asi 8 - 10 podle velikosti.
Podobné recepty jako Hovězí karbanátky
Hovězí Stroganov recept
Nudličky masa opečeme na rozehřátém tuku a podle chuti je osolíme i opepříme. Maso vyjmeme a udržujeme teplé. Ve výpeku osmahneme cibulku a žampiony. Zaprášíme moukou a krátce podusíme. Podlijeme vývarem a za stálého míchání provaříme. Pak vrátíme maso, přidáme okurky a vmícháme smetanu i hořčici.
Podobné recepty jako Hovězí Stroganov
Hovězí Stroganov II.
Maso nakrájíme na nudličky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a dáme na 2 hodiny odležet. Potom maso poprášíme moukou, vložíme na cibulku osmahnutou na másle a prudce opečeme.
Podobné recepty jako Hovězí Stroganov II.
Hovězí roštěná recept
Maso se po naklepání a naříznutí okrajů osolí, popepří a OBALÍ v hladké mouce. Potom se postupně osmahne do červena nejlépe na sádle v litinovém kastrolu za stálého odškrabávání připečené mouky.Potom maso i odškrabanou mouku vyjmeme a dáme stranou.
Podobné recepty jako Hovězí roštěná
Dušené hovězí na česneku recept
Přidáme na kostky nakrájené maso, promícháme, osolíme a podlijeme vodou. Hrnec přiklopíme a hovězí na česneku dusíme asi hodinu a půl. Pokud je třeba, podlijeme další vodou. Když je maso měkké, prolisujeme k němu zbývající stroužky česneku a ještě krátce povaříme.
Podobné recepty jako Dušené hovězí na česneku
Rychlé hovězí plátky recept
Na pánvi rozpálíme olej a maso opékáme z každé strany při střední teplotě. Když jsou plátky hotové, stačí pár minut, vyjmeme je stranou a uchováme je v teple. Šťávu zaprášíme hladkou moukou. Podlijeme trochou vody a přilijeme k masu.
Podobné recepty jako Rychlé hovězí plátky
Dušené hovězí maso recept
Poznámka. Dušené hovězí jsem začala zavařovat kdysi dávno, kdy jsme ho od soukromníka koupili víc a nevešlo se do mrazáku. Dělávám ho častěji bez cibule, jen maso, voda, sádlo a koření se solí.
Podobné recepty jako Dušené hovězí maso
Hovězí na divoko pro pamětníky recept
Když je maso měkké, vyndáme jej a omáčku rozšleháme ponorným mixérem. Nakonec zahustíme smetanou. Podáváme s knedlíkem. Poznámka. Recept je ze Slovácké kuchařky od paní Jarmily. Proč pro pamětníky? Tak na to vám zprostředkovaně odpoví sama autorka:
Podobné recepty jako Hovězí na divoko pro pamětníky
Hovězí na červeném víně
Když je maso měkké, vyjmeme je, necháme okapat a odstraníme bobkový list. 3. Maso nakrájíme na plátky, polijeme šťávou a obložíme zeleninou. Podáváme s opékanými brambory. Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hověz í. Maso Hovězí Oběd Večeře Dušení Slovník ...
Podobné recepty jako Hovězí na červeném víně
Hovězí steak jedna báseň recept
Tak tohle určitě nedoporučuji. Maso máme rádi a často jej připravujeme ale tohle vážně nikomu u nás nechutnalo. Postupovali jsme podle receptu ale chuťově to bylo velice nevýrazné. Odpovědět
Podobné recepty jako Hovězí steak jedna báseň
Hovězí tokáň na pepři recept
Maso očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Podle chuti opepříme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Česnek prolisujeme. Zelený pepř a hrášek necháme okapat. Na oleji osmahneme cibulku dozlatova, vmícháme nakrájené maso a spolu restujeme, dokud nezíská hnědavou barvu.
Podobné recepty jako Hovězí tokáň na pepři
Pikantní hovězí se smetanou recept
Lenko,Spagetka má s tím stářím masa úplnou pravdu a není to žádný starý předsudek.Čím starší maso,tím tmavší barva!Nejlepší hov.maso je z jalovice,masného typu,stáří 14-20 měs.Mladí býci by se měli prodávat v 14-24 měs.U vepřového je také lepší maso ze sviňky než z vepříka.To jen pro doplnění. Odpov
Podobné recepty jako Pikantní hovězí se smetanou
Pikantní hovězí ragů recept
Zeleninu si nakrájíme na kousky, maso na plátky nebo větší kousky, které osolíme a opepříme. Zahřejeme si olej, po částech dáváme maso prudce opéct a pak ho vypneme. Na pánvi s olejem opečeme zeleninu (krom rajčete) a pak jí dusíme, dokud se šťáva nevysmahne.
Podobné recepty jako Pikantní hovězí ragů
Tatarský biftek tatarák z hovězího masa recept
Maso dáme do mísy, přidáme olej, velmi jemně nakrájenou cibuli, hořčici, kečup (kdo nechce, může oboje vynechat), bílý pepř, sůl a pouze žloutky bez bílku. Dobře promícháme, ochutnáme a pokud je potřeba přidat sůl nebo pepř, dochutíme a vychladíme.
Podobné recepty jako Tatarský biftek tatarák z hovězího masa
Hovězí v kapustě recept
hovězí maso přední (krk, slabina a pod.) kapusta cibule hodně česneku uzená slanina gazdovska slanina sůl ... Takže jsem odzkoušela a vynikající,jen jsem nechala hov.maso dělat déle a tak se úplně rozdusilo. Odpovědět. Jana Dorazinová-Remková ...
Podobné recepty jako Hovězí v kapustě
Hovězí znojemská omáčka
Až je maso měkké, přidáme zbylé 3 nadrobno nakrájené okurky a zahustíme jíškou. Vaříme ještě 15 min. 4. Podáváme s rýží nebo knedlíkem. Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hověz í. Maso Hovězí Oběd Večeře Vaření Slovník ...
Podobné recepty jako Hovězí znojemská omáčka
Hovězí oháňka zadělávaná se zeleninou, jako z hotelu Šroubek ...
Vyjmeme maso a vývar udržujeme horký. V kastrolu rozpálíme lžíci oleje a lžíci másla a dohněda orestujeme kousky slaniny. ... a ještě jsem podusila kys.zelí.Možná někdo namítne,že zelí už nemusí být,ale já si ho k tomu dala ráda.Hov.maso miluji na všechny způsoby. ...
Podobné recepty jako Hovězí oháňka zadělávaná se zeleninou, jako z hotelu Šroubek ...
Dušená hovězí líčka recept
Maso a zeleninu podlijeme vínem a vaříme, dokud se tekutina téměř celá neodpaří. Pak přidáme koření (bobkový list, nové koření, celý pepř a rozmarýn), podlijeme vodou nebo vývarem a zvolna dusíme doměkka.
Podobné recepty jako Dušená hovězí líčka
Koprová omáčka s hovězím recept
Nejprve si uvaříme maso s celým černým pepřem, novým kořením a cibulí, já vařím v papiňáku, jen tak do třetiny ponořené. Poté vývar scedíme do hrnce, ve kterém chceme vařit koprovku. Do vývaru nalijeme mléko a smetanu a mícháme do varu. Poté přidáme omytý a najemno nasekaný kopr.
Podobné recepty jako Koprová omáčka s hovězím
Hovězí na celeru recept
Maso vyndáme a nakrájíme na porce. Šťávu vydusíme, zaprášíme moukou a chvíli mícháme a zalejeme vodou nebo vývarem z hovězího bujonu a 15 minut povaříme, zalejeme smetanou a dochutíme solí, pepřem, můžeme zakápnout citronem.
Podobné recepty jako Hovězí na celeru
Štěpánská hovězí pečeně recept
Maso opepříme a osolíme. Na rozpáleném sádle v pekáčku zpěníme cibuli a vložíme maso, orestujeme ze všech stran, pak podlijeme horkou vodou, přiklopíme a v troubě pečeme do měkka. Maso během pečení obracíme a podléváme vypečenou šťávou.
Podobné recepty jako Štěpánská hovězí pečeně
Štěpánská pečeně recept
Maso omyjeme a osušíme. Prostředkem špalíku masa prořízneme dlouhým špičatým nožem otvor, který rozšíříme pomocí obrácené vařečky. Otvor naplníme oloupanými vařenými vejci. Maso zašijeme nebo spíchneme jehlami či párátky. Připravené maso potřeme rozpuštěným máslem a necháme několik minut odležet.
Podobné recepty jako Štěpánská pečeně
Zakryté hovězí plátky
Jen jsme použili z vepřové maso - 1 kg na to množství cibule a o polovinu více slaniny a pochutnal jsme si moc. ... Tento recept vypadá velmi chutně už dopředu.Jsem milovnicí hov.masa a ráda z nej i vařím.Těším se až ochutnám.Nejlépe dnes.Dobrou chuť. Chutnalo Vám? Podělte se s přáteli o recept ...
Podobné recepty jako Zakryté hovězí plátky