Cikánská hovězí pečeně recept
Cikánská hovězí pečeně. Hovězí maso řádně prošpikované výbornou slaninou jsou základem tradiční pečeně. O dochucení se v tomto receptu skvěle postarají čerstvé papriky a rajčata. S přílohou v podobě vařené rýže či těstovin máte rychlý a chutný oběd.
Podobné recepty jako Cikánská hovězí pečeně
Štěpánská hovězí pečeně recept
Maso opepříme a osolíme. Na rozpáleném sádle v pekáčku osmahneme hrubě nakrájenou cibuli do světle růžova, vložíme maso a restujeme ze všech stran. Pak podlijeme horkou vodou, přiklopíme a v troubě pečeme doměkka. Maso během pečení obracíme a podléváme vypečenou šťávou a dle potřeby doléváme vodu.
Podobné recepty jako Štěpánská hovězí pečeně
Hovězí pečeně recept
Omyté a osušené maso nejprve potřeme prolisovaným česnekem podle chuti nebo mletým pepřem. Vložíme je do připravené misky do mikrovlnné trouby, tu zapneme na nejvyšší výkon a pečeme tak dlouho, jak chceme mít maso propečené. Za 7-10 minut 450 g maso upečeme do krvava, za 8-11 minut u množství 450 g
Podobné recepty jako Hovězí pečeně
Hovězí pečeně po anglicku
pepř (čerstvě namletý pepř) 1 lžička rostlinný olej 2 lžíce česnek (česnek, rozetřený) 6 stroužky těžší červené víno 1–2 sklenky hovězí nebo drůbeží vývar 500 ml worcesterská nebo sójová omáčka 1–2 lžíce velké bílé cibule, nakrájené na větší kousky 2 ks karotky 500 g malé nové brambory, očištěné a n
Podobné recepty jako Hovězí pečeně po anglicku
Pomalu pečené hovězí maso recept
150 g špeku. 2 cibule. 2 hrsti sušených hub. 1 lžíce sádla. 1 vrchovatá lžíce hladké mouky. 1 lžíce pikantní hořčice. vývar z kostí nebo masa (cca 500-600 ml) mletý kmín. pepř.
Podobné recepty jako Pomalu pečené hovězí maso
Štěpánská hovězí pečeně
hladká mouka 1 lžíce mrkev na dozdobení 1 ks Příloha brambory 750 g dýně 250 g máslo, mléko, sůl, pepř Nejlepší recepty na tradiční české vánoční menu všechny pěkně pohromadě! Postup přípravy Nejdříve si připravte maso. Omyjte ho, osušte a ve středu nařízněte kapsu, tu osolte, opepřete a naplňte vej
Podobné recepty jako Štěpánská hovězí pečeně
Anglická hovězí pečeně recept
Postup přípravy. Hovězí maso (je podle mne lepší přední, mírně prorostlé) omyjeme, osušíme, potřeme marinádou ze sušené hořčice, pikantní hořčice, pepře a trošky oleje. Maso svážeme a necháme odležet na chladném místě nejlépe přes noc.
Podobné recepty jako Anglická hovězí pečeně
Hovězí zadní pečené vcelku se zeleninou, houbami a kořením ...
1 menší petržel 2 polévková lžíce domácího kečupu 1 polévková lžíce hrubozrnné hořčice 1 l hovězího vývaru 2 hrsti mražených hub 2 polévková lžíce sádla 2-3 polévkové lžíce máslové jíšky Dárkové POUKAZY Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách Postup p
Podobné recepty jako Hovězí zadní pečené vcelku se zeleninou, houbami a kořením ...
Hovězí pečeně irských horalů recept
Postup přípravy. Hovězí maso osolte a opepřete. Na oleji zprudka opečte maso ze všech stran, aby se zatáhlo, pak je umístěte pečené v pekáči. Vložte stroužky česneku do dvou zářezu v mase a posypte steakovým kořením a česnekovým práškem, kolem masa umístěte mrkev a cibuli. Podlijte hovězím vývarem.
Podobné recepty jako Hovězí pečeně irských horalů
Cikánská pečeně z hovězího masa recept
Postup přípravy. Nejprve nakrájíme slaninu na dlouhé pásky a prošpikujeme hovězí maso. Maso osolíme a opepříme ze všech stran. Do pekáče dáme 2 lžíce sádla, maso ze všech stran opečeme a vyjmeme. Do výpeku přidáme kousky slaniny na kostičky a cibuli na jemno, orestujeme. Vrátíme maso zpět, přidáme l
Podobné recepty jako Cikánská pečeně z hovězího masa
Frankfurtská hovězí pečeně recept
Opečené maso i s olejem dáme k cibuli. Přidáme na tenká kolečka nakrájené párky, podlijeme vodou a dusíme v troubě do měkka. Během pečení podléváme vodou a obracíme. Šťávu můžeme dochutit solí. Jak připravit staročeskou rýži Uvařeno Přidat do oblíbených (158x) Přidat poznámku Nahlásit chybu v recept
Podobné recepty jako Frankfurtská hovězí pečeně
Pardubická hovězí pečeně
1 ks cibule 300 g kořenová zelenina 50 g máslo 200 ml červené víno 2 lžíce rybízová marmeláda 150 g pardubické perníčky citron sůl pepř mletý Postup přípravy receptu 1 Maso prošpikujeme klínky slaniny po vlákně, osolíme a opepříme. 2
Podobné recepty jako Pardubická hovězí pečeně
Burgundská hovězí pečeně
Burgundská hovězí pečeně - recept: Na rozehřátou pánev nalijte trochu oleje a opečte kousky slaniny. Dejte stranou. Na pánvi hned nechte zatáhnout kousky masa a až bude ze všech stran Dejte stranou.
Podobné recepty jako Burgundská hovězí pečeně
Hovězí pečeně na divoko
pepř mletý Postup přípravy receptu 1 Maso omyjeme a osušíme. Zeleninu očistíme a nakrájíme na větší kousky. Rozložíme ji na hovězí plátky společně s bobkovým listem, zrnky pepře, nového koření, tymiánem a polijeme červeným vínem. V hrnci svaříme sklenici vody s octem, necháme vychladnout a polijeme
Podobné recepty jako Hovězí pečeně na divoko
Frankfurtská hovězí pečeně II. recept
Cibuli zpěníme na sádle, přidáme papriku a po chvilce zalijeme vodou. Vložíme maso, přiklopíme a pečeme doměkka. Během pečení doléváme vodu a maso obracíme. Měkké vyjmeme, šťávu zahustíme jíškou z mouky a tuku, zalijeme vodou a mlékem a asi 20 minut povaříme.
Podobné recepty jako Frankfurtská hovězí pečeně II.
Rýnská hovězí pečeně na zelenině
Rýnská hovězí pečeně na zelenině Zdroj: L.A. CREATIVE FOOD. 4x. Šťavnaté maso, výrazně aromatická a lehce sladkokyselá omáčka tvoří základ slavné rýnské Sauerbraten. Pro slavnostní chvíle je jako stvořená a může se stát zajímavou alternativou k naší svíčkové.
Podobné recepty jako Rýnská hovězí pečeně na zelenině
Francouzská hovězí pečeně recept
Suroviny: olej olivový extra virgin, roštěná hovězí, slanina, pórek, česnek, cibule šalotka, mrkev, víno červené, vývar hovězí, celer, bobkový list, tymián, petržel, brambory, žampióny, čerstvé bylinky
Podobné recepty jako Francouzská hovězí pečeně
Hovězí pečeně na černém pivu, jabkách a celeru recept ...
Hovězí pečeně na tymiánu Suroviny: maso hovězí , slanina , protlak rajský , jablko , celer , pivo černé , vývar , olej , cukr , tymián čerstvý , sůl Hovězí pečeně na černém pivu, jabkách a celeru
Podobné recepty jako Hovězí pečeně na černém pivu, jabkách a celeru ...
Rajská omáčka s hovězím masem recept
Suroviny: maso hovězí, cibule, mrkev, petržel, celer, bobkový list, koření nové koření, pepř, skořice celá, protlak rajský, olej, sůl, cukr, ocet, mouka hladká, máslo Rajská omáčka s hovězím masem
Podobné recepty jako Rajská omáčka s hovězím masem
Znojemská hovězí pečeně
hovězí plec 1 kg; slanina 80 g; nakládané okurky 140 g; cibule 2 ks; sádlo 100 g; plnotučná hořčice 2 lžíce; lák z okurek 200 ml; hovězí vývar 1 l; hladká mouka 2–3 lžíce; sůl; pepř
Podobné recepty jako Znojemská hovězí pečeně
Šumavská pečeně recept
Postup přípravy. Připravené hovězí maso prošpikujeme slaninou, osolíme a opečeme společně s nadrobno nakrájenou cibulí na sádle dozlatova. Přidáme divoké koření, mírně zalijeme vodou a dusíme pod pokličkou za občasného podlévání doměkka.
Podobné recepty jako Šumavská pečeně
Cikánské zapečené hovězí recept
Osolíme a přidáme chilli, oregano, tymián a bujon. Zalijeme vodou a 1 hodinu pozvolna vaříme. Maso vyndáme, nakrájíme na potřebné plátky a s vývarem dáme do pekáče. Přidáme bobek, lečo, okurky, kapie, rajčatový protlak a dáme na 30 minut do trouby vyhřáté na 200°C. Ke konci zaprášíme hladkou moukou
Podobné recepty jako Cikánské zapečené hovězí
Hovězí maso na víně s kořenovou zeleninou recept
Do hlubší pánve nebo kastrolu nalijeme 2 lžíce oleje a začneme pozvolna restovat cibuli. Opravdu se se smažením neunáhlujte a cibuli dejte čas. Pak přidejte nakrájenou zeleninu a zvyšte plamen. Restujte asi 3 minuty, poté zeleninu odsuňte ke straně pánve a vložte dovnitř maso. Míchejte, dokud se mas
Podobné recepty jako Hovězí maso na víně s kořenovou zeleninou
Pardubická hovězí pečeně
Pardubická hovězí pečeně - recept: Maso prošpikujeme klínky slaniny po vlákně, osolíme a opepříme.Kořenovou zeleninu nakrájíme na plátky a osmažíme dozlatova, přisypeme krájenou cibuli
Podobné recepty jako Pardubická hovězí pečeně
Živáňská pečeně recept
Živáňská pečeně má původ ve slovenské kuchyni a má spoustu variant. Klasická příprava kombinuje vepřové, jehněčí a hovězí maso, které se pomalu rožní na jehle. Ne každý si však může tuto přípravu dovolit, proto si připravíme levnější, vepřovou verzi, v troubě. 4,8 (15×)
Podobné recepty jako Živáňská pečeně
Pražský guláš recept
Suroviny. 1 dávka. 25 dkg cibule. 4 lžíce sádla. 50-60 dkg hovězí kližky. 2 lžičky hladké mouky. 2 vrchovaté lžičky sladké mleté papriky. rajčatový protlak. 7 dl vývaru (z kostí)
Podobné recepty jako Pražský guláš
Znojemská hovězí pečeně
Znojemská hovězí pečeně - recept: Maso protkneme slaninou nakrájenou na hranolky, osolíme a opepříme. Na rozehřátém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme maso a zprudka po
Podobné recepty jako Znojemská hovězí pečeně