Výborná bavorská buchta se skořicí recept
Nakonec buchtu zalijeme smetanou a pečeme asi 30 minut při 180 C. Buchta je nejlepší ještě za tepla, ale dá se i velice úspěšně zmrazit. Poznámka. 1 hrnek = 237 ml. 1/3 hrnku = 79 ml. plech 32x23x5 cm, 36x27x5 cm . Zdroj: Bread Machine Magic, Linda Rehberg & Lois Conway, Irene’s Bavarian Coffee Cake
Podobné recepty jako Výborná bavorská buchta se skořicí
Sýrová kari omáčka se smetanou a kuřecím masem recept ...
Když se maso hezky zatáhne, zasypeme kari kořením a necháme pod pokličkou dusit do změknutí masa. Poté zalijeme smetanou a necháme povařit. Když smetana začne bublat, přisypeme nastrouhaný sýr, sůl, pepř a mícháme, aby se sýr hezky rozpustil. Komu by přišla omáčka moc řídká, může zahustit moukou.
Podobné recepty jako Sýrová kari omáčka se smetanou a kuřecím masem ...