Likér z černého rybízu, višní a josty recept
Likér z černého rybízu, višní a josty. Sladký a hustý ovocný likér připravený ze šťávy, jemného lihu a směsi koření přidaného pro doladění šťavnaté ovocné chuti. Můžete ho použít při přípravě míchaných koktejlů, pít samotný vychlazený, nebo si z něj připravit horký drink na zahřátí. 5,0 (17×) 1974andrea. 14 názorů. 8. 7. 2012 16:48. 1974andrea.
Podobné recepty jako Likér z černého rybízu, višní a josty
Šťáva z černého rybízu
Bobulky černého rybízu vaříme s omytými listy ve 3 l vody 20 minut. Přecedíme přes látku, přidáme do šťávy cukr, kyselinu citronovou a vaříme 20 minut. Horkou šťávu slijeme do lahví, uzavřeme a odložíme. Podělte se s přáteli o recept. Podobné recepty. Šťáva z malin, jahod apod. Nevařená rybízová šťáva. Bezinková šťáva II.
Podobné recepty jako Šťáva z černého rybízu
Bublanina s červeným a černým rybízem recept
Červený a černý rybíz namočíme přes noc do Havany, aby měl lepší chuť. Předehřejeme troubu asi na 180°C, já mám plynovou bez čísel, tak to dávám na prostředek. V míse smícháme polohrubou mouku s cukrem a práškem do pečiva, ve vedlejší míse smícháme vajíčko, mléko a olej, prošleháme a potom nalijeme do ...
Podobné recepty jako Bublanina s červeným a černým rybízem
Ledová tříšť z černého rybízu recept
Musíme udělat s dost velkým předstihem. Těsně před podáváním koktejlu nasypeme rybízový led do mixéru, který je výrobcem doporučený na drcení ledu - měla jsem ho malinko povolený, přidáme cukrový sirup a vychlazenou vodku, pořádně rozmixujeme, až vznikne ledová tříšť. Přelijeme do sklenice na víno a ozdobíme ...
Podobné recepty jako Ledová tříšť z černého rybízu
Domácí rybízové víno
1 l vody. Pracovní postup: Rybízovou štávu naředíme rybízovou vodou, přidáme cukr, kvasinky a necháme kvasit 6 až 8 týdnů. Pak víno stočíme,necháme několik dní stát a opět stočíme. Postup opakujeme nejméně třikrát. Zkuste také. Detoxikační voda. 10 165 316. Florida nealko. 10 8 6. Zelené smoothie celer, okurka, ananas. 10 0 0. smoothie pomerančové.
Podobné recepty jako Domácí rybízové víno
Koláč s fíky a černým rybízem
Černý rybíz rozmačkejte, polosušené fíky rozmixujte a přidejte je k černému rybízu. Promíchejte s fíkovou zavařeninou a rozložte na předpečené těsto. Vložte do trouby a pečte 25 minut dozlatova. Vyjměte, nechte zchladnout a ozdobte čerstvými fíky.
Podobné recepty jako Koláč s fíky a černým rybízem
Domácí rybízové víno podle naší mamky
Pracovní postup: Rybízovou šťávu si naředíme převařenou vodou, přidáme cukr, kvasinky a necháme kvasit 2měsíce. Pak vino sotčíme a necháme několik dní stát a opět stočíme. Nakonec nalijeme víno do lahví a uzavřeme je. Rybíz na toto vínko by měl být hodně uzrálý.
Podobné recepty jako Domácí rybízové víno podle naší mamky
Výborný džem z černého rybízu a malin
1 porce. 30 minut. Suroviny. černý rybíz 1 kg. maliny 300 g (nebo podle chuti) želírovací cukr (BIO třtinový želírovací cukr Labeta) 1 balení. kyselina citrónová 1 špetka. Tradičně zavařujeme a nakládáme. Postup přípravy. Z rybízu odstraňte nečistoty, stopky můžete ponechat. Rozmixujte ho na pyré a přepasírujte přes cedník.
Podobné recepty jako Výborný džem z černého rybízu a malin
Rybízové víno
1. Před přípravou vína asi 2-3 dny připravíme sušené kvasinky. (Tekuté můžeme nalít rovnou do připravovaného vína). 2. Do čisté 2 dl skleničky nalijeme domácí ovocný mošt nebo ovocnou šťávu bez konzervačních látek. Přisypeme sušené kvasinky, zamícháme a necháme je 2-3 dny rozmnožit. 3.
Podobné recepty jako Rybízové víno
Rybízové želé s rozmarýnem
1 porce. 60 minut. Suroviny. červený rybíz (zralý) 700 g. želírovací cukr (bio třtinový želírovací cukr 3 : 1 (např. Labeta)) 500 g. kyselina citrónová (např. Labeta) 1/2 lžíce. rozmarýn (čerstvý ) 4 snítky. Tradičně zavařujeme a nakládáme. Postup přípravy. Nejprve oberte a důkladně očistěte červený rybíz.
Podobné recepty jako Rybízové želé s rozmarýnem
Řezy s černým rybízem recept
Palmarín, práškový a vanilkový cukor, kôru z citróna a 5 vaječných žĺtkov dobre vyšľaháme, pridáme múku zmiešanú s práškom do pečiva a mlieko. Cesto rozotrieme na vymazaný a múkou vysypaný plech a husto posypeme ríbezľami. Pečieme pri 190-200°C, do poloupečenia. Medzitým vyšľaháme bielky s cukrom, soľou a ...
Podobné recepty jako Řezy s černým rybízem
Rybízové víno II.
1. Opraný rybíz dáme do láhve, cukr rozpustíme ve vodě a nalijeme na rybíz. Necháme kvasit asi 1 měsíc a když je čiré, stáčíme hadičkou do láhví. RADA: Máte rádi ovocné víno? Zkuste víno z bezinek! Podělte se s přáteli o recept. Podobné recepty. Víno z bezinek. Femme fatale s vínem. Svařené víno. Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!
Podobné recepty jako Rybízové víno II.
Domácí víno z Arónie černá jeřabina.
Domácí víno z Arónie - černá jeřabina.? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůdek. Dobrou chuť!
Podobné recepty jako Domácí víno z Arónie černá jeřabina.
Džem z černého rybízu recept
Džem z černého rybízu. Pokud máte přebytek černého rybízu, určitě z něj připravte tento skvělý džem. Má sladce pikantní chuť a nádhernou tmavou barvu.
Podobné recepty jako Džem z černého rybízu
Černý rybíz s chilli papričkami marmeláda recept
1. 500 g černého rybízu (opraného) 500 g chilli papriček (bez jadřinců a pokrájené. 500 g cukru krystal. 2 ČL kyseliny citrónové. 1 KL soli. 2 dl vody. 1 Pektogel. Nutriční hodnoty. Zobrazit více hodnot. Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách. Postup přípravy. Do kastrolu dáme vodu a ostatní suroviny krom cukru. Vaříme asi 20 minut na mírném ohni.
Podobné recepty jako Černý rybíz s chilli papričkami marmeláda
Jemná kachní paštika s portským vínem a červeným rybízem | Prima ...
Přidejte omytý červený rybíz, případně i mandle, nechte chvilku zatáhnout. Poté odstavte z plotny a nechte chvíli vychladnout, až pak přilejte portské víno a zamíchejte. Nalejte do skleničky na paštiku, až je plná po okraj.
Podobné recepty jako Jemná kachní paštika s portským vínem a červeným rybízem | Prima ...
Rybízový sirup recept
U černého rybízu dáme na 1 litr šťávy kyseliny citronové ještě méně a až po přidání cukru. Zahřejeme na 85 °C, občas promícháme, průběžně sbíráme pěnu. Horký sirup ihned plníme do čistých a předehřátých lahví se šroubovým uzávěrem. Hrdlo lahví po naplnění otřeme, lahve zavíčkujeme, položíme a takto necháme vychladnout.
Podobné recepty jako Rybízový sirup
Šampaňské želé s červeným rybízem
Rybíz je výtečné letní ovoce, které je považováno za vitaminovou bombu především kvůli extra vysokému obsahu vitaminu C. A právě jeho příjemná kyselost ho řadí mezi... Postup přípravy Polovinu vína svařte s cukrem. Sejměte z plamene a nechte zcela vychladnout. V misce promíchejte zbylé víno se želatinou podle ...
Podobné recepty jako Šampaňské želé s červeným rybízem
Červený vinný ocet
Použité ingredience v tomto receptu: Červené víno. Červený vinný ocet - recept: Víno vlijte nejlépe do kameninové nádoby, překryjte gázou, upevněte ji kolem hrdla a nádobu odložte na temnější místo při teplotě 24 až 28 °C. Nemělo.
Podobné recepty jako Červený vinný ocet
Marmeláda z celého černého rybízu nevařená recept TopRecepty ...
Skleničky vypaříme horkou vodou, víčka v kastrůlku převaříme, osušíme a vytřeme ubrouskem, namočeným v rumu. Po naplnění okraje také otřeme rumovým ubrouskem, do každé skleničky dáme malou lžičku rumu a pevně zavřeme. Skladujeme v chladu. Černý rybíz má hodně pektinu, s cukrem rosoluje i syrový.
Podobné recepty jako Marmeláda z celého černého rybízu nevařená TopRecepty ...
Marmeláda rosol z černého rybízu nevařená recept
1 dávka. 1 kg vylisované šťávy z černého rybízu. 1 kg cukru. Naše kuchařky. právě v prodeji. Do obchodu. Nutriční hodnoty. Zobrazit více hodnot. Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách. Postup přípravy. Odváženou šťávu z černého rybízu dáme do mísy a spolu s cukrem a vařečkou 1 hodinu poctivě třeme. Cukr se rozpustí a směs začne mírně houstnout.
Podobné recepty jako Marmeláda rosol z černého rybízu nevařená
Džus z černého rybízu
rybíz černý, cukr krystal, voda. Rybíz dáme do hrnce, zalijeme vodou, aby byl ponořený. Povaříme 15 minut na nízkou teplotu. Hrnec necháme odstát 12 až 24 hodin.Druhý den rybíz….
Podobné recepty jako Džus z černého rybízu
Sirup z černého rybízu recept
Bobuľky čiernych ríbezlí varíme s umytými listami v 3 l vody 20 min. Precedíme cez látku, pridáme do šťavy cukor, kyselinu citrónovú a varíme 20 min. Horúcu šťavu zlejeme do fliaš, uzatvoríme a odložíme. Poznámka autorky receptu. Šťava sa pridáva v malom množstve do vody na pitie. Uvařeno (2×) Přidat do oblíbených (55×) Přidat poznámku.
Podobné recepty jako Sirup z černého rybízu