Italský salátový dresink
Italský salátový dresink připravíte rychle a snadno. Stačí mít pár základních ingrediencí a koření. Neutrální olej můž...
Dresink Caesar
Dresink Caesar připravíme snadno a rychle s několika jednoduchými ingrediencemi. Má vynikající chuť a jistě si ho oblíbít...
Sýrový dresink
Sýrový dresink se hodí hlavně k syrové zelenině. Když k němu přidáme třeba nasekanou pažitku nebo pokrájenou slaninu, můž...
Salátová zálivka s balzamikovým octem
Salátová zálivka s balzamikovým octem je velmi snadno a rychle připravená. Když máte základ, můžete přidání některé z vol...
Pesto
Pesto může být bazalkové, nebo použijeme některou z ostatních bylinek. Hodí se hlavně na jakékoliv těstoviny. Nejprve ...
Krémový salátový dresink
Krémový salátový dresink je skvělý třeba k zeleným salátům. Nebo i k jiným, připraveným z čerstvé sezónní zeleniny.Místo ...
Rychlý farmářský dresink
Rychlý farmářský dresink je připravený během několika minut. V létě, kdy máme spoustu čerstvých bylinek, je to skvělý dop...
Bramborový dresink
Bramborový dresink používáme většinou do zeleninových salátů. Hodí se také k různým druhům masových jídel. Uvaříme bra...
Balkánská salátová zálivka
Balkánská salátová zálivka se použije při přípravě šopského salátu. Lze ji také podávat s jinými saláty z čerstvé zeleni...
Ostrá zálivka na salát
Teplé období máme spojené i s vyšší konzumací salátů. Ostřejší zálivka jim zvýrazní chuť. ...
Avokádová majonéza
Avokádová majonéza se výborně hodí ke gilovaným masům. Pokud ale grilujeme jakoukoliv zeleninu, můžeme ji vždy doplnit to...
Ochucený ocet
V teplých měsících dozrávájí na zahradě poklady. Můžeme si udělat ochucený ocet na salát....
Bylinkový dresink
Bylinkový dresink na saláty a přílohy jídel. Všechny bylinky opláchneme a zbavíme nečistot. Očištěné bylinky nakrájíme...
Koření na maso a brambory
Máte chuť na dobře upečené maso? Důležité je i správné koření. Pojďme si ho doma připravit....
Dresink se sojovou omáčkou a česnekem
Dresink se sojovou omáčkou a česnekem nejčastěji použijeme na přelití masových jídel. Před podáním ho vychladíme v lednic...
Dresink s medem a jogurtem
Dresink s medem a jogurtem je vhodný jak k masitým jídlům, tak ke grilované zelenině. ...
Letní salát s jogurtovým dresinkem
Letní salát s jogurtovým dresinkem je to pravé jídlo pro horké letní dny a večery. Vychlazený, čerstvý, osvěžující a pln...
Bylinkový ocet
I když jsou bylinkové octy neobvyklé, jistě naleznou své uplatnění. Můžete je použít k ochucení zeleninových salátů či k ...
Ovocná zálivka na hlávkový salát
Zálivka je nedílnou součástí salátu. Ovocná zálivka s exotickou chutí pomeranče dodá salátu zajímavou chuť....
Domácí kečup bez vaření
Používáte často kečup jako přílohu? Zkuste si vyrobit doma svůj vlastní. Díky tomuto receptu můžete zkusit domácí kečup, ...
Pikantní marináda s jablky
Marináda kombinuje pálivou chuť tabasca a chilli papriček se sladkou chutí medu a jablek. ¨Nejlépe se hodí pro nakládání ...
Domácí barbecue omáčka na žebírka
Jednoduchá marináda připomíná chuť oblíbených amerických bbq omáček. Je však vylepšená kouskem hořké čokolády....
Jogurtová marináda
Maso lze marinovat na mnoho různých způsobů. Tento recept nabízí ojedinělou jogurtovou marinádu, která dodá grilovanému m...
Domácí majonéza
Domácí majonéza se hodí nejen do bramborového salátu. Můžeme ji použít třeba k přípravě různých pomazánek a těstovinovýc...
Pikantní majonéza s křenem
Pikantní majonéza s křenem se hodí ke všem pečeným a vařeným masům. Jako součást pohoštění pro přátele o silvestrovské n...
Zálivka s křenem
Zálivka s křenem je lehce pikantní, ale zároveň jemná. Je tvořena z běžně dostupných surovin. ...
Dresing na kebab
Dresing na kebab je pikantní a místo petrželky klidně použijte jiné zelené bylinky podle vaší chuti. Třeba s koprem bude ...
Marináda na krkovici
Proč vůbec maso před tepelnou úpravou předem nakládat? Marinováním povýšíte chuť masa na další level, a také zvýšíte jeho...
Svěží bylinková zálivka
Zeleninové saláty máme rádi všichni. Proč si nevyzkoušet novou, svěží zálivku? ...