Zvěřina v naší kuchyni byla by velká škoda ji vynechávat. recepty, fotografie a články


Vše co jste chtěli vědět o Zvěřina v naší kuchyni byla by velká škoda ji vynechávat. . Ať už je to recept, článek nebo fotografie týkající se Zvěřina v naší kuchyni byla by velká škoda ji vynechávat., tak jistě skvěle poslouží jako inspirace pro přípravu nebo zdroj informací o Zvěřina v naší kuchyni byla by velká škoda ji vynechávat. zde koupíte rychle a výhodně bez složitého prohledávání jednotlivých eshopů.

Piškotový korpus
Uložit recept!
recepty
recepty

Piškotový korpus

...korpus má mnohostranné použití v naší kuchyni. Můžeme ho jen polít polevou, můžeme ho ozdobit...

Jemná rajčatová omáčka k těstovinám
Uložit recept!
recepty
recepty

Jemná rajčatová omáčka k těstovinám

...rajčatová omáčka k těstovinám se v naší kuchyni určitě uplatní. Vždyť kdo by neměl rád těstoviny. ... Stejně tak ji ale můžeme podávat k vařenému hovězímu masu a s...

Zvěřina v naší kuchyni? Byla by velká škoda ji vynechávat.
Uložit recept!
článek
článek

Zvěřina v naší kuchyni? Byla by velká škoda ji vynechávat.

...od středověku se zvěřina pravidelně objevovala na stolech české šlechty, a ... to mnohem častěji než je tomu u nás dnes. Průměrná roční spotřeba ... době se to trochu zlepšuje, což je jen dobře. Zvěřina je maso totiž velmi delikátní a má úplně jinou ... Maso ze zvěřiny je dražší, ale protože ho jistě nemáte na talíři každý den, zkuste si občas...

Cuketa v naší kuchyni
Uložit recept!
článek
článek

Cuketa v naší kuchyni

...vyplavuje škodlivé látky z těla, dále také nadbytečné soli a vodu. Proto se často používá při ... malé množství sacharidů a vlákniny. Cuketa v naší kuchyni Tato zelenina byla v Čechách nejvíce...

Vepřová kýta
Uložit recept!
recepty
recepty

Vepřová kýta

...kýta se v naší kuchyni objevuje poměrně často. Existuje totiž spousta ... receptů, podle kterých ji, pokaždé jinak, můžeme připravit. Tento recept je tak trochu...

Smažený řízek z vepřové krkovice
Uložit recept!
recepty
recepty

Smažený řízek z vepřové krkovice

...česká klasika k naší kuchyni prostě patří. Pokrmy připravované smažením sice...

Hovězí roštěná
Uložit recept!
recepty
recepty

Hovězí roštěná

...roštěná je jednou z oblíbených omáček v naší kuchyni. Stačí kvalitní maso, pár přísad a jako příloha...

Zářijové plody v naší kuchyni
Uložit recept!
článek
článek

Zářijové plody v naší kuchyni

...jablka, hrušky a švestky hned za čerstva použít v kuchyni k přípravě různých moučníků, koláčů, buchet či ... ovocných knedlíků. V září na naší zeleninové zahradě pomalu končí okurky a cukety a ... omáček. Můžeme z ní upéct skvělou buchtu, nebo ji použijeme jako náplň na domácí pizzu. Září je ... zdravé dozrávající zeleniny a sladkého ovoce. V naší kuchyni ho rozhodně dobře uplatníme. Nejen že si...

Malý zázrak v naší kuchyni - červená řepa
Uložit recept!
článek
článek

Malý zázrak v naší kuchyni - červená řepa

...na pěstování, na záhonku ve svém zahradě ji můžete v květnu vysadit a za dva měsíce už můžete ... vědět, že čím menší je kořen, tím je sladší. Když ji vybíráme na trhu, zkontrolujeme listy, neměly by...

Tiramisu
Uložit recept!
recepty
recepty

Tiramisu

...dezert, jehož základem je tučný sýr mascarpone, zabydlel i v naší kuchyni. Připravit tiramisu není ... ze syrových vajec, a proto je dobré sníst ji co nejrychleji. S tím ale většinou není žádný...

Segedínský guláš podle Romana Vaňka
Uložit recept!
recepty
recepty

Segedínský guláš podle Romana Vaňka

...Základ tohoto pokrmu tvoří vepřové maso a v naší kuchyni tak oblíbené kysané zelí. Segedínský guláš chutná...

Houbová omáčka na těstoviny
Uložit recept!
recepty
recepty

Houbová omáčka na těstoviny

...těstovin a hub je hodně oblíbené nejen v naší kuchyni. Houbové omáčky se dají připravit na mnoho...

Advent v naší kuchyni
Uložit recept!
článek
článek

Advent v naší kuchyni

...čtvrtá andělská - symbol míru a pokoje. Správně bychom je měli zapalovat proti směru hodinových ... to spoustu času a práce. Ale nebude nám chybět byt provoněný sladkou vůní vanilky, medu a čokolády?...

Chřest v naší kuchyni
Uložit recept!
článek
článek

Chřest v naší kuchyni

...latinky Asparagus officinalis, patří botanicky do bylin, i když my ho považujeme za vynikající ... chřestu dlouholetou tradici? Za 1. republiky byl velice oblíbený a pěstoval se na Moravě u...

Podzimní rajčatové čatní
Uložit recept!
recepty
recepty

Podzimní rajčatové čatní

...zeleninových pochoutek, které vždy najdou v naší kuchyni uplatnění. Snadno a lehce si ho připravíme sami ... Používat začneme nejdříve po měsíci, raději později...

Srnčí ragú
Uložit recept!
recepty
recepty

Srnčí ragú

...vůni i chuť a před tepelnou přípravou je třeba, aby byla správně uzrálá. Pokud zvolíte kupované srnčí...

Pečená srnčí žebra
Uložit recept!
recepty
recepty

Pečená srnčí žebra

Zvěřina má svou specifickou chuť i vůni a srnčí maso je velmi chutné a jemné. Nejlepší je v období od srpna do září, kdy ...

Mleté maso má důležité místo v naší kuchyni
Uložit recept!
článek
článek

Mleté maso má důležité místo v naší kuchyni

...stravitelné. Nevýhodou je snad jen to, že rychleji podléhá zkáze. Mleté maso koupené v obchodě bychom měli skladovat v ledničce a zpracovat ho co ... koupi dávejte pozor na barvu masa. Vepřové maso by mělo být sytě růžové, hovězí načervenalé. Mělo by...

Šalvěj v naší kuchyni
Uložit recept!
článek
článek

Šalvěj v naší kuchyni

...za posledních deset let zažily v české kuchyni rozmach. Dříve jsme se v receptech setkávali ... všem gurmánům, labužníkům, kuchtíkům, strávníkům bylo málo a začalo se i u nás používat vetší...

Čevabčiči
Uložit recept!
recepty
recepty

Čevabčiči

...skoro na žádném restauračním jídelníčku a byla stálicí i ve školních jídelnách. Na tuhle ... se v průběhu času trochu zapomnělo, a to je škoda. Čevabčiči totiž má něco do sebe a chutná malým i...

Škvarkové placky
Uložit recept!
recepty
recepty

Škvarkové placky

...placky pekly už naše babičky. A byla by škoda si tuhle pochoutku občas nepřipomenout...

Domácí drožďová pomazánka
Uložit recept!
recepty
recepty

Domácí drožďová pomazánka

...na čerstvý chleba je zdravá, klasická pochoutka. Byla by škoda na ni zapomínat....

Těstoviny se v naší kuchyni připravují velmi často. Známe je dobře?
Uložit recept!
článek
článek

Těstoviny se v naší kuchyni připravují velmi často. Známe je dobře?

...složkou mnoha skvělých jídel. V teplé i studené kuchyni. Jsou základem různých salátů. Těstoviny uvaříme ... a nemáte dost jídla, přidejte nudle“. Ale od doby, kdy jsme vařili nanejvýš špagety, nudle nebo...

Křen v naší kuchyni
Uložit recept!
článek
článek

Křen v naší kuchyni

...je v České republice velice oblíbený, nejčastěji se používá jako studená omáčka k masům a uzeninám ... pálivé chuti se často kombinuje s ovocem, nejčastěji s jablkem, které chuť zjemní. Strouhaný se...

Husí stehna na medu
Uložit recept!
recepty
recepty

Husí stehna na medu

...této drůbeže je u nás hodně opomíjené a to je škoda. Sice má vyšší obsah tuku, ale i s tím se dá v kuchyni pracovat. Vyzkoušejte husí stehna na medu...

Rybí polévka
Uložit recept!
recepty
recepty

Rybí polévka

...je tradiční součástí české kuchyně a mnoho z nás ji má neodmyslitelně spojenou hlavně se sváteční ... atmosférou štědrovečerní večeře. Ryby se na vánoční tabuli tradičně objevují už od...

Brokolicová pomazánka
Uložit recept!
recepty
recepty

Brokolicová pomazánka

...brokolice malé strávníky často odrazují, a to je škoda, protože mají mnoho benefitů pro naše zdraví....

Bramborové koule
Uložit recept!
recepty
recepty

Bramborové koule

...maso. Tento recept na bramborové koule pochází z jižního Německa, které obývali aškenázští Židé, a ... mezi lidmi. Vždy se při šabatu nebo nějakém jiném židovském svátku vyráběly v obrovských...

Vegetariánské Arancini - Italské rizoto kuličky
Uložit recept!
recepty
recepty

Vegetariánské Arancini - Italské rizoto kuličky

Veganské arancini (italské rýžové kuličky) se připravují ze studeného rizota stočeného do kuliček, namočeného do strouhan...

Rychlá buchta s tvarohem
Uložit recept!
recepty
recepty

Rychlá buchta s tvarohem

...buchta s tvarohem byla v naší rodině známá spíše jako prošívaná deka. Oblíbená...

Anglické toasty
Uložit recept!
recepty
recepty

Anglické toasty

...V žádném případě nám neuškodí, když si vyzkoušíme jinou kuchyni než tu naši českou. Příjemná změna,...

Cuketa
Uložit recept!
recepty
recepty

Cuketa

...se stala oblíbenou zeleninou, která má v naší teplé kuchyni nespočet uplatnění. Tento recept je...

Bořšč
Uložit recept!
recepty
recepty

Bořšč

...tradiční ukrajinský recept se uchytil i v naší, české kuchyni. Vyniká nejen krásnou, tmavě rudou...

Rizoto se zeleným chřestem
Uložit recept!
recepty
recepty

Rizoto se zeleným chřestem

...velmi chutná a navíc zdraví prospěšná, neměli bychom ji v jídelníčku vynechávat. Chřest posiluje...

Čočkový salát s těstovinami
Uložit recept!
recepty
recepty

Čočkový salát s těstovinami

...máte rádi klasickou tmavozelenou čočku, namočte ji den dopředu. Pokud chcete aby byla příprava ještě...

Italská  polévka minestrone
Uložit recept!
recepty
recepty

Italská polévka minestrone

...polévka minestrone je v italské kuchyni jedno z nejoblíbenějších jídel. Minestrone v ... podstatě znamená "velká polévka". Je hustá, sytá a můžeme ji obměňovat...

Brambory grenaille
Uložit recept!
recepty
recepty

Brambory grenaille

...mm. Tento druh je oblíbený zejména ve francouzské kuchyni a ze země galského kohouta pochází i samotný...

Hrachová kaše od Pohlreicha
Uložit recept!
recepty
recepty

Hrachová kaše od Pohlreicha

...základ jídelníčku. Dnes se k této potravině v kuchyni postupně vracíme, a také zajímavých receptů,...

Cuketa
Uložit recept!
recepty
recepty

Cuketa

...ale to neznamená, že je nudná. Cuketa má v kuchyni pestré využití a ocení ji i naše tělo. Je totiž...

Kachna dušená s kořením
Uložit recept!
recepty
recepty

Kachna dušená s kořením

...dušená s kořením chutná jako zvěřina i když je domácí. Podáváme ji třeba s vařenými...

Zvěřinová omáčka
Uložit recept!
recepty
recepty

Zvěřinová omáčka

...získá sytější zvěřinou chuť. Když se mi dostane zvěřina na jídelníček, uvařím si omáčky o něco více, pak ji zamrazím a později ji podávám třeba jako přeliv...

Vánočka
Uložit recept!
recepty
recepty

Vánočka

...pletýnky s rozinkami posypané plátky mandlí by to pak nebylo ono. Vánočka je zkrátka symbolem ... zvyk?  Vánočka – dávná historie Dříve bychom na krásnou, pletenou vánočku nenarazili....

Holandský řízek podle Pohlreicha recept
Uložit recept!
recepty
recepty

Holandský řízek podle Pohlreicha recept

...může odradit snad jen trojobal, který nadělá v kuchyni hodně nepořádku. Kvůli vynikající chuti se však k ... z několika základních surovin, a proto je v kuchyni velice oblíbený. Milují ho dospělí i děti....

Pohlreich růžičková kapusta
Uložit recept!
recepty
recepty

Pohlreich růžičková kapusta

...zelenina má spoustu předností, a proto je škoda, že je v českých domácnostech tak často opomíjena...

Smažené kosmatice
Uložit recept!
recepty
recepty

Smažené kosmatice

...se v průběhu času tak trochu zapomnělo, a to je škoda. Kosmatice se dají nasladko i naslano a rozhodně...

Nastavovaná kaše
Uložit recept!
recepty
recepty

Nastavovaná kaše

...jídlo, na které se časem trochu zapomnělo, což je škoda. Tento pokrm totiž spolehlivě zasytí, a protože...

Kakaové sádlovky
Uložit recept!
recepty
recepty

Kakaové sádlovky

...patří k méně známým vánočním cukrovím. A je to škoda, neboť jde o dřív velmi oblíbené vánoční cukroví, ... které pekly už naše babičky. Kakaové sádlovky by se měly dělat alespoň týden dopředu, aby těsto ... krásně absorbovalo veškerou marmeládu a bylo potom nádherně vláčné. Recept na kakaové...

Vepřová játra na slanině
Uložit recept!
recepty
recepty

Vepřová játra na slanině

...častou složkou našeho jídelníčku a možná je to škoda. Například játra jsou bohatým zdrojem železa, a ... a vlasů. Kdo nepatří mezi odpůrce vnitřností, měl by si játra - ať už vepřová, kuřecí nebo kachní -,...

Nastavovaná kaše
Uložit recept!
recepty
recepty

Nastavovaná kaše

...kroupami se časem tak trochu zapomnělo, což je škoda. Chutná totiž báječně a díky kroupám je tak sytá,...

Dušený špenát z protlaku
Uložit recept!
recepty
recepty

Dušený špenát z protlaku

...protože je to skvělá přílohová zelenina, o kterou by bylo škoda se ochudit....

Hledejte dál

Když nikde, tak na internetu budou Zvěřina v naší kuchyni byla by velká škoda ji vynechávat. recepty

Kde najít informace



×