Kuřecí játrová paštika
Doma připravená kuřecí játrová paštika je skvělým základem pro svačiny a studené večeře. Podáváme většinou s chlebem, ale...
Vývar z králíka
Dopřejte si vývar z králíka se spoustou zeleniny. Chuťově výrazná polévka je ideální na nedělní rodinný oběd....
Top 3 vánoční menu: Ozvláštněte si vaše letošní Vánoce…
Sestavili jsme pro vás seznam top 3 brilantního sedmichodového vánočního menu. Pokud se nebojíte změny a chcete letošní V...
Top 5 receptů pro štíhlou linii
Co si uvařit dobrého?Pokud si pokládáte tuto otázku, jste na správné adrese. Máme tady pro vás úžasné zdravé recepty, po ...
Játrová paštika z kuřecích jater
Játrová paštika z kuřecích jater, kterou si připravíme sami doma, bude skvělou pomazánkou na pečivo při přípravě svačin...
Paštika z kuřecích jater
Paštika z kuřecích jater je skvělá na čerstvém pečivu k snídani i ke svačině. Připravíme si ji jednoduše sami doma....
Paštika z lískových ořechů
Využijte zbytky lískových oříšků po vánocích a vyrobte si doma lahodnou paštiku. Překvapí vás výborná chuť této vegetariá...
Karel Voříšek o svobodě, otevřenosti, požitku z jídla a uzené kryse
Středočeský rodák po studiu na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy nastoupil do Československé televize jako programov...
Dobré jídlo, přátelé, a hlavně žádný spěch. Tak stolují Francouzi.
Není to jen o francouzské kuchyni, která je samozřejmě světově proslulá a Francouzi ji mají za“nedotknutelné kulturní děd...
Domácí paštika
Domácí paštika z kuřecích jater vám v ledničce nějaký čas vydrží. Recept je jednoduchý a nenáročný....
Ořechová paštika
Zajímavý tip na zpracování ořechů, které se nacházejí snad na každé vánoční tabuli. Pokud jste také nakoupili lískové oře...
Králík pečený nadivoko
Králík pečený nadivoko je jemné ale i pikantní maso. Přílohou může být třeba dušená zelenina...
Top 5 receptů Udělej si doma sám
Zkuste to, stojí to za to…V dnešní uspěchané době většina z nás používá v kuchyni polotovary. Není se čemu divit, času je...
Zavařovací sezóna v plném proudu - zavařte si ovoce a zeleninu na zimu…
Zavařování je skvělý způsob jak konzervovat letošní úrodu ovoce a zeleniny. Dobře zavařené produkty vydrží i několik roků...
Králík na smetaně
Králík na smetaně s houskovým knedlíkem je pochoutka pro labužníky. Připravte toto sváteční jídlo třeba k nedělnímu obědu...
Králík na česneku
Maso z králíka je velmi chutné, dietní a bohaté na prospěšné látky jako jsou minerály a vitamíny. Králičí maso mají v obl...
Králík s hořčičnou omáčkou
Králík s hořčičnou omáčkou bude výborný s bramborovou kaší. Nebo také s domácím bramborovým knedlíkem....
Jak se jedlo za první republiky
Naše republika bude mít tento rok 28. října přesně 102 let a my se podrobněji podíváme na to, jak se stravovali naši před...
Tipy na dokonalou štědrovečerní večeři…
Nejslavnostnější večeře v roce se velmi rychle blíží. Přinášíme tipy jak co nejlépe připravit vrchol Štědrého dne. Užijte...
Staročeský králík
Staročeského králíka můžeme podávat s domácími bramborovými knedlíky. Další přílohou může být dušené červené zelí....
Králík na víně s žampiony
Králík na víně s žampiony je pikantní a zároveň velmi jemný pokrm. Jako přílohu doporučujeme vařené nové brambory. ...
Králík na česneku
Maso z králíka je dietní, ale přesto velmi chutné. Pokud ho zkombinujete se zeleninou a bramborem, vytvoříte bohatý oběd,...
Nakládaná a sušená zelenina jako nevyčerpatelný zdroj vitaminů
Nakládání a sušení zeleniny je perfektní příležitostí, jak se zbavit přebytečných kousků a zároveň je využít pro další ko...
Top houbové recepty: vyzkoušejte řeckou musaku s houbami
Na růst hub má vliv především počasí. Když prší a teploty jsou příznivé, bývají úlovky z lesa bohaté. V posledních dnech ...
Pečený králík
Pečený králík se slaninou, cibulí a trochou koření, je starý klasický recept. Jednoduchý a nedá se na něm nic zkazit. A ...
Bezkonkurenční králík
Tento „bezkonkurenční králík“ je recept se kterým si poradí každý. Je velmi snadný a výsledná omáčka s masem odpadajícím ...
Pečený králík
Pečený králík chutná nejlépe s bramborovou kaší nebo s čerstvě vařenými bramborami. Připravené okořeněné porce králíka, s...
Králík na paprice
Králíka na paprice podáváme s houskovými knedlíky. Králičí maso má jemnou lahodnou chuť a se smetanovou omáčkou se dobře ...
Králík pečený na zelí
Králík pečený na zelí můžeme podávat třeba s bramborovými knedlíky. Ale i houskový knedlík by se jako příloha k takto při...
Dušený králík se zeleninou a brambory
Dušený králík se zeleninou a brambory je syté jídlo, připravené v jednom pekáčku. Hotové jídlo na talíři posypte nasekano...
Králík pečený se zeleninou
Králík pečený se zeleninou je velmi dietní a zároveň velmi dobrý. Jako přílohu můžeme mít brambory, bramborovou kaši nebo...
Dušený králík na víně
Dušený králík na víně je jemné masíčko v delikátní omáčce. Přílohou může být dušená zelenina nebo bramborové noky....
Králičí stehna pečená v troubě
Králičí stehna pečená v troubě s vepřovým bůčkem a cibulí jsou nejlepší s bramborovým knedlíkem a špenátem. Ale i dozlato...
Salát z pečených brambor zeleninou a masem
Křehké masíčko, pečené brambůrky a zelenina. Salát podáváný za tepla i za studena. Příjemná změna v jídelníčku. ...
Smažená králičí stehna
Smažená králičí stehna jsou jemná a pikantní díky marinování. Můžeme k nim podávat bramborovou kaši nebo vařené brambor...
Pečený králík se sušenými rajčaty
Vyzkoušejte alternativu k tučným masovým pokrmům a dejte si lehké králičí maso, které navíc obsahuje méně tuku a choleste...
Králík pečený na cibuli
Králík pečený na cibuli je šťavnatý a pikantní. Chutnat bude třeba s bramborovým knedlíkem a špenátem. Vhodná je i dušen...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Pastika z kralika recepty