Rychlý oběd z vepřové kýty recept
Vepřova kýta (stehenní část zadní nohy) se skvěle hodí k přípravě nejrůznějších pokrmů. Od řízků, přes kuřecí nudličky až...
Rychlý oběd
Uvařit v co nejkratší době a s minimem ingrediencí báječné jídlo? Kdo by si to nepřál! Pro všechny, kdo bojují s nedostat...
Tipy na lahodný oběd v červnu 2020...
Nastalo pravé poledne a je čas na oběd. Co budeme obědvat v roce 2020 a jaké jsou aktuální obědové trendy pro rok 2020, s...
Snídaně, oběd, večeře, svačiny – nevíte, co si dát zdravého?
Začínáte řešit svůj jídelníček a nevíte, co za potraviny zařadit? Jíte pořád to samé dokola a hledáte inspiraci pro vaše ...
Šťavnaté pečené kuře
Pečené kuře je skvělá pochoutka na váš oběd. Snadné k upečení - skvělý pokrm. Nejprve opláchneme a osučíme kuře. ...
Pečený bůček
Pečený bůček můžeme jíst i za studena. Nakrájíme ho na plátky a s čerstvým pečivem a naloženou okurkou bude všem chutnat....
Zapečené kuřecí maso se smetanou a bramborami
Zapečené kuřecí maso se smetanou a bramborami je jednoduchý oběd připravený v jednom pekáči. Můžete recept obměnit použit...
Top 5 saláty na lehký oběd
Lehký oběd, který vás v práci neodstaví od pracovního tempa a z kterého získáte dostatek energie? Salát plný zeleniny a v...
Houbový kuba: tradiční štědrovečerní oběd
Kdo chce vidět na Štědrý den zlaté prasátko, ten by se měl postit. Ne všechny výklady tohoto rčení však trvají na hladovc...
Králičí stehna s pečenými bramborami a slaninou
Králičí stehna s pečenými bramborami a slaninou mají tu výhodu, že celý oběd připravíte v jednom pekáči....
Krkovička pečená se zelím
Krkovička pečená se zelím, doplněná bramborovým nebo houskovým knedlíkem, je jednoduchý recept na sváteční oběd. ...
Květákový nákyp se sýrem
Květákový nákyp se sýrem je jednoduchý a zdravý zeleninový oběd nebo večeře. Upečeme ho v jednom pekáči a času nám taky p...
Tipy na oběd v červenci 2020…
Máme tady vrchol léta, horké dny přejí lehkým a zdravým jídlům. V červenci nastává konečně čas sklizně, to nahrává přípra...
Svatomartinské tradice: proč se jí husy a pije mladé víno?
Nejen sníh je spojený s postavou Martina. Se svátkem tohoto světce souvisí i konzumace dobrého jídla a pití. Vždyť sama p...
Zapečená brokolice s cuketou a špenátem
Zapečená brokolice s cuketou a špenátem je chutné zeleninové jídlo. Voní dobrými sýry a podáváme ho horké, může to být bá...
Farmářské kuře s brambory
Farmářské kuře s brambory je voňavé jídlo připravené v troubě v jednom pekáči. Báječná večeře nebo oběd pro celou rodinu...
Zapečené zelí s klobásou
Zapečené zelí s klobásou je celé jídlo, připravené v jednom pekáči. Zdravé a do sychravého zimního počasí jako dělané....
Zavařování, nakládání, moštování, sušení a mrazení
Omamná vůně povidel a marmelád, aneb zavařování, sterilování, nakládání, moštování, sušení a mražení. Nejen pálící ...
Jak nás okouzlila kolekce Clever Cooking od Villeroy & Boch
Běžné vaření probíhá zpravidla tak, že v pekáči pokrm připravíte, na talíř pak servírujete a co zbyde, uložíte do krabičk...
Vepřová kýta v zeleninové omáčce
Vepřová kýta v zeleninové omáčce bude výborná s jakoukoliv přílohou. Ať jsou to vařené brambory, rýže nebo třeba noky....
Zapečené zelí se šunkou
Zapečené zelí se šunkou, bramborami a další zdravou zeleninou, je jídlo připravené v jednom pekáči. Všechny chutě se při...
Jarní zeleninový hrnec s bylinkovými knedlíčky
Jarní zeleninový hrnec s bylinkovými knedlíčky je voňavé zeleninové jídlo, které připravíme v jednom pekáči pro spoustu l...
Svatomartinské slavnosti: Oslavte letos tuto chutnou tradici v teple domova!
Tento symbolický svátek oslav konce sklizně a začátku zimy spadá na 11. 11. a neodmyslitelně k němu patří víno a pečená h...
Těstoviny – jejich dělení a nejznámější druhy, jako jsou špagety, fusilli a lasagne
Těstovin po celém světě existuje celá řada. Mohou se rozdělit na několik set druhů. Ty úplně nejběžnější se dělí na dlouh...
Zapečená růžičková kapusta
Zapečená růžičková kapusta je skvělé jídlo nejen pro vegetariány. Můžeme ji podávat s vařenými brambory nebo třeba s bram...
Kachna dušená s kořením
Kachna dušená s kořením chutná jako zvěřina i když je domácí. Podáváme ji třeba s vařenými brambory....
Rizoto s kuřecím masem
Rizoto s kuřecím masem je lehké a zdravé jídlo. Uvaříme ho v jednom pekáči, snadno a rychle....
Hovězí krk
Hovězí krk pečený s kořenovou zeleninou bude nejlepší s brambory nebo s bramborovou kaší. Ale ani rýže není špatnou volb...
Smažené brambory s vejci a cuketou
Smažené brambory s vejci a cuketou, to je skvělá večeře pro všechny, děti i dospělé. Sýr můžete použít i jiný, podle vlas...
Králík pečený nadivoko
Králík pečený nadivoko je jemné ale i pikantní maso. Přílohou může být třeba dušená zelenina...
Kuřecí prsa pečená se smetanou
Kuřecí prsa pečená se smetanou jsou opravdu smetanově lahodná. Zároveň s nimi upečete v jednom pekáči i brambory, což je ...
Kuřecí prsa zapečená s bramborami
Kuřecí prsa zapečená s bramborami ve smetaně jsou jídlem, které připravíme snadno a poměrně rychle v jednom pekáči. ...
Zapečená zelenina se sýrem
Zapečená zelenina se sýrem je pikantní a zdravé jídlo připravené v jednom pekáči. Nic nebrání tomu, abyste si do receptu ...
Pečený losos s brambory
Pečený losos s brambory a zelenými fazolkami připravíme velmi jednoduše v troubě v jednom pekáči. Pomocí doplňujícího koř...
Roštěná s mrkví, šalotkou, mátou a citrónem
Roštěná s mrkví, šalotkou, mátou a citrónem je pikantní a vydatné jídlo. Můžeme ji podávat s vařenými mladými brambory, ...
Smažené filé s hranolky a hrachovou kaší
Smažené filé s hranolky a hrachovou kaší je celé jídlo které můžeme uvařit třeba i dětem. Rybí filety mohou být třeba z m...
Kaviár z lilku
Kaviár z lilku je výborná pomazánka nebo také dip ke grilovaným masům. Snadno ho připraví i začínající kuchař. Lilky o...
Klasické Chili Con Carne
Klasické Chili Con Carne je pikantní pochoutka. Můžeme ho podávat s čerstvým nebo i s opečeným pečivem. Trouba musí bý...
Pečená kachna se zelím
Pečená kachna se zelím je labužnická pochoutka pro mnohé z nás. Třeba s houskovým knedlíkem, nebo možná i s bramborovým. ...
Slaný pudink s pórkem a sýrem
Díky tomuto receptu budete mít pocit, že pudink a chleba k sobě odjakživa patří. Což je dost divný. Ale sami uvidíte, že ...
Hovězí falešná svíčková recept
Recept a falešná svíčková s hovězím masem je jedno z nejklasičtějších jídel české kuchyně. Pochutná si na ní snad úplně k...
Olivový chléb se sušenými rajčaty a chřestem
Olivový chléb se sušenými rajčaty a chřestem si upečeme doma a je to opravdu pochoutka. Jako příloha třeba k salátům, neb...
Šunkofleky
Šunkofleky jsou dávno oblíbené jídlo pro svou jednoduchost a výbornou chuť. Můžeme je doplnit naloženou okurkou, nebo sa...
Staročeská husa s červeným zelím
Staročeská husa s červeným zelím s mandlemi a jablky je jedním z výborných vyzkoušených receptů na husu. Můžeme ji podáva...
Hovězí na česneku
Hovězí na česneku z výborného předního hovězího masa je jídlo, které nemůžete pokazit. Díky přednostem tohoto masa je šťa...
Rizoto z cizrny a pohanky s kuřecím masem
Rizoto z cizrny a pohanky s kuřecím masem je výborné jídlo bez lepku. Máme-li po ruce ještě nějaké zelené bylinky, můžeme...
Pečené jehněčí s bezlepkovou omáčkou
Pečené jehněčí s bezlepkovou omáčkou je verze tradičního novozélandského jídla, upravená pro celiaky. Je to skvostná poch...
Králík na smetaně
Králík na smetaně s houskovým knedlíkem je pochoutka pro labužníky. Připravte toto sváteční jídlo třeba k nedělnímu obědu...
Kuře na žampionech
Kuře na žampionech bude nejlepší podávané s dušenou rýží. Stejně tak ale k němu můžeme uvařit brambory....
Králík s hořčičnou omáčkou
Králík s hořčičnou omáčkou bude výborný s bramborovou kaší. Nebo také s domácím bramborovým knedlíkem....
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Obed v pekaci recepty