Chléb v kabátku
Chléb v kabátku je snadný na přípravu a lze ho podávat za tepla i za studena. ...
Vařené kuře v kabátku
Vařené kuře v kabátku je jedna z možností, jak menší kuře připravit. Jako přílohu přidáme dip podle chuti a čerstvý zelen...
Top marinády pro grilované vepřové maso
Úprava masa na grilu je v létě jednoduchý způsob, jak připravit výtečný oběd, večeři nebo pohostit společnost. Ugrilovat ...
Top 5 zdravých podzimních receptů
Po překrásném slunném babím létě se ohlásily ranní mrazíky a o dost nižší teploty než jsme byli doposud zvyklí. Během jed...
Sekaná v kabátku se zeleninou a sýrem
Sekaná v kabátku se zeleninou a sýrem je šťavnatá a s bramborovou kaší skvěle chutná. Můžete přidat i salát z čerstvé zel...
Hermelín v kabátku
Hermelín v kabátku je trochu jiný, než je ten známý, smažený. Takový malý slaný koláč, který může být třeba sytou svačin...
Dušené sladké vepřové maso
Co by měl mít každý kuchař ve svém repertoáru? Jsou to určitě základy, například jak připravit rýži nebo upéct kuře. Nebo...
Jak na sekanou a z jakého masa je nejlepší?
Sekanou všichni důvěrně známe. Pečeme ji z mletého masa, přidáváme různé druhy koření, někdy i další ingredience, jako je...
Jak uvařit ledvinky
Leckdo z nás nad vnitřnostmi ohrnuje nos, ale v kuchyni některých zemí, například ve francouzské, jsou oblíbenou surovino...
Rychlý oběd z vepřové kýty recept
Vepřova kýta (stehenní část zadní nohy) se skvěle hodí k přípravě nejrůznějších pokrmů. Od řízků, přes kuřecí nudličky až...
Vepřové kotlety zapečené se sýrem
Vepřové kotlety zapečené se sýrem podáváme s vařenými brambory nebo hranolky. Místo smetany můžeme použít plnotučné mléko...
Pečené vepřové plátky v marinádě
Pečené vepřové plátky v marinádě můžeme podávat třeba s bramborovou kaší. Budou ale výborné i s hranolky nebo s čerstvý...
Top 10 jídel z vepřového masa
Vepřové maso je křehčí, než maso hovězí, obsahuje více tuku a má tedy i vyšší energetickou hodnotu. Jeho výhodou je větši...
Masopust v roce 2020
Začátek masopustu je každý rok stejný. Začíná hned po svátku Tři králové, takže 7 ledna. Jeho konec je ale pohyblivý, pro...
Vepřové kotlety se zelenou hořčicí
Vepřové kotlety se zelenou hořčicí budou skvěle chutnat hlavně díky výjimečně pikantní chuti hořčice. Tato exotická bylin...
Malinové vepřové medailonky
Malinové vepřové medailonky jsou neodolatelné svou jemnou chutí. Jsou přitažlivé i tím, jak snadno je připraví i naprostý...
Pečené vepřové koleno
Pečené vepřové koleno, toto původem tradiční bavorské jídlo, podáváme většinou s pikantní hořčicí nebo křenem a s čerstv...
Mleté maso má důležité místo v naší kuchyni
Kdo z nás nemá rád dobrou domácí sekanou. A co teprve karbanátky! Sekaná, karbanátky čevabčiči, plněné papriky, masové ku...
Zkuste exotické maso – krokodýlí, pštrosí, klokaní, buvolí nebo emu
V našich luzích hájích nejspíš budete kroutit hlavou, ale tyto druhy masa jsou v místě obvyklého výskytu velmi populární....
Vepřové ražniči
Vepřové ražniči je skvělé s hranolky pečenými troubě a s tatarskou omáčkou. Někomu ale může chutnat i s bramborovou kaší ...
Marinované vepřové řízky pečené v troubě
Marinované vepřové řízky pečené v troubě jsou pikantní a podáváme je třeba jen se zeleninovými saláty. Smažené hranolky n...
Vepřové plátky s pohankou
Vepřové plátky s pohankou klidně servírujte s čerstvými zeleninovými saláty. Pro větší jedlíky můžeme přidat třeba opečen...
Čím se lidé startují na začátku dne jinde ve světě?
Pojďme se proletět letem světem, abychom se blíže podívali na to, jak se snídá mimo naše zeměpisné souřadnice. U nás se l...
Domácí sulc: jak na tradiční masopustní pokrm?
Vánoce jsou minulostí, ale po svátku Tří králů nadchází další, kulinářsky zajímavé období - masopust. Mezi dobroty, které...
Vepřové maso se zeleninovou omáčkou
Vepřové maso se zeleninovou omáčkou je lehké jídlo, například na sobotní oběd. ...
Vepřové ražniči
Vepřové ražniči je jedno z jídel, které můžeme připravovat v létě na zahradě na grilu. Jako přílohu doporučujeme sezónní ...
Vepřové nudličky se žampiony
Vepřové nudličky se žampiony můžeme podávat s rýží. Hodí se k nim ale i hranolky nebo čerstvý zeleninový salát....
Vepřové medailonky s rýží
Vepřové medailonky s rýží a lehkou omáčkou zvládne uvařit úplný začátečník....
Minutka z vepřové kýty
Minutka z vepřové kýty s podušenou zeleninou je nejlepší s vařenými brambory. Kdo má raději hranolky, tomu je nasucho ope...
Rizoto z vepřové kýty se žampiony
Rizoto z vepřové kýty se žampiony je syté a velmi jednoduché jídlo. Pokud jste milovníci rýže, je to jedna z nespočetných...
Vepřové maso na pivu se zelím
Vepřové maso na pivu společně pečené se zelím je šťavnaté a voňavé kořením. K němu třeba bramborový knedlík?...
Pečené vepřové koleno
Oblíbená masová pochoutka vepřové koleno je populární v zimě, o Masopustu, ale i v létě, kdy dodává sílu například vodáků...
Malé vepřové řízečky pečené v troubě
Malé vepřové řízečky pečené v troubě jsou krásně křupavé a třeba s vánočním bramborovým salátem mohou být výbornou večeří...
Vepřové nudličky v křenové omáčce
Vepřové nudličky v křenové omáčce můžeme podávat s houskovým knedlíkem, nebo s vařenými bramborami. Výborné jsou s brambo...
Vepřové kotlety se žampiony
Vepřové kotlety se žampiony připraví i kuchař začátečník. Jako příloha se hodí dušená rýže, vařené brambory. ...
Vepřové výpečky z krkovice
Vepřové výpečky z krkovice jsou ve finále téměř libové, protože většina tuku z masa se vypeče. Pro milovníky hodně tučnýc...
Vepřové kotlety s brambory
Vepřové kotlety s brambory pečené v troubě v jenom pekáčku jsou skvělé a syté jídlo pro zimní a podzimní sychravé dny. I ...
Vepřové kotlety s brambory a hráškem
Vepřové kotlety s brambory a hráškem jsou klasickým a velmi oblíbeným jídlem. Hrášek použijeme mražený, ale máme-li čers...
Vepřové maso na houbách
Vepřové maso na houbách podáváme s bramborami nebo rýží . Nemáme-li čerstvé houby, můžeme použít sušené, nebo také žampio...
Vepřové na paprice
Vepřové na paprice chutná výborně s rýží. Ale pokud jste milovníky houskových knedlíků, tato skvělá omáčka s vepřovým m...
Smažené vepřové řízky bez lepku
Smažené vepřové řízky bez lepku chutnají báječně. Přílohou bývá většinou bramborová kaše, vařené brambory nebo bramborový...
Vepřové kotlety s rajčaty
Vepřové kotlety s rajčaty budou chutnat s vařenými brambory nebo s dušenou rýží. Je to skvělé syté jídlo a jeho příprava ...
Vepřové maso v žampionech
Vepřové maso v žampionech můžeme podávat s dušenou rýží. Stejně dobrou přílohou však budou vařené brambory nebo bílá fra...
Pikantní vepřové kotlety
Pikantní vepřové kotlety podáváme s pečenými nebo vařenými brambory. Také bychom mohli jako přílohu nabídnout i rýži....
Dušené vepřové s kapustou
Dušené vepřové s kapustou je úplně nejlepší s vařenými bramborami. Ale klidně si jako přílohu uvařte houskový knedlík neb...
Vepřové plátky v těstíčku
Vepřové plátky v těstíčku podáváme s vařenými brambory nebo s bramborovou kaší. Také by nebyly špatné hranolky pečené nas...
Závitky z vepřové kýty
Závitky z vepřové kýty jsou výborné s vařenými bramborami. Recept je jednoduchý, zvládne ho i kuchař začátečník....
Vepřové plátky s křenem
Vepřové plátky s křenem podáváme většinou s vařenými bramborami. Dobré jsou také hranolky nasucho upečené v troubě....
Vepřové řízky ve smetanové omáčce
Vepřové řízky ve smetanové omáčce obvykle podáváme s houskovými knedlíky nebo s rýží. Je to rychlé a jednoduché jídlo s k...
Vepřové kotlety po italsku
Vepřové kotlety po italsku jsou pikantní a trochu exotické. Jako přílohu zvolíme , stejně jako to dělají Italové, čerstv...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Veprove vcervenem kabatku recepty