Zavařujeme v papiňáku (tlakovém hrnci) recepty, fotografie a články


Vše co jste chtěli vědět o Zavařujeme v papiňáku (tlakovém hrnci) . Ať už je to recept, článek nebo fotografie týkající se Zavařujeme v papiňáku (tlakovém hrnci), tak jistě skvěle poslouží jako inspirace pro přípravu nebo zdroj informací o Zavařujeme v papiňáku (tlakovém hrnci) zde koupíte rychle a výhodně bez složitého prohledávání jednotlivých eshopů.

Jarní kuře v hrnci
Uložit recept!
recepty
recepty

Jarní kuře v hrnci

Mladá jarní zelenina nás láká k přípravě mnoha různých chutných jídel. Jarní kuře v hrnci je rychlé, snadné a velkou výho...

Falešná svíčková v pomalém hrnci
Uložit recept!
recepty
recepty

Falešná svíčková v pomalém hrnci

Falešná svíčková v pomalém hrnci je z vepřového masa a chutná výborně. Její výhodou je, že se v tomto případě maso ani ne...

Jak na vývar?
Uložit recept!
článek
článek

Jak na vývar?

Zeleninový, masový, rybí vývar je základ naší české kuchyně. Připravit výtečný vývar není nic složitého, jen to chce mít ...

Tempeh – indonéská odpověď na vegetariánství
Uložit recept!
článek
článek

Tempeh – indonéská odpověď na vegetariánství

Až z daleké Indonésie, konkrétně z jejího největšího ostrova Jáva, k nám dorazil tradiční pokrm Jávanců – tempeh. A pro n...

Kuře v Setonově hrnci
Uložit recept!
recepty
recepty

Kuře v Setonově hrnci

Pojďte si při vaření užít trochu dobrodružství a připravte si takzvané kuře v jámě. Lepší delikatesu si v sezóně letního ...

Hrachová polévka
Uložit recept!
recepty
recepty

Hrachová polévka

Hrachová polévka je pro mnohé z nás příslovečným postrachem ze školní jídelny. Někteří si ji ale oblíbili a své místo má ...

Pečené vepřové koleno
Uložit recept!
recepty
recepty

Pečené vepřové koleno

Pečené vepřové koleno, toto původem tradiční bavorské jídlo, podáváme většinou s pikantní hořčicí nebo křenem a s čerstv...

Zavařovací sezóna v plném proudu - zavařte si ovoce a zeleninu na zimu…
Uložit recept!
článek
článek

Zavařovací sezóna v plném proudu - zavařte si ovoce a zeleninu na zimu…

...směsi zeleniny a další nemasová jídla. MasoZavařujeme i samotná masa - mohou být již tepelně připravená ... dají i ryby a pokrmy z nich. ZeleninaZe zeleniny zavařujeme zcela určitě nejčastěji okurky. Nakládačky se...

Letní úvahy nad zavařováním
Uložit recept!
článek
článek

Letní úvahy nad zavařováním

...se tepelně neupravují. A některé druhy zeleniny zavařujeme ještě než úplně dozrají. Můžeme zavařovat i ... musejí být naprosto zdravé. A hlavně, zavařujeme jen houby, které opravdu dobře známe. Zavařujeme i hotová jídla. Je to výhodnější než mražení, už...

Hovězí roštěná podle Pohlreicha
Uložit recept!
recepty
recepty

Hovězí roštěná podle Pohlreicha

...Tento problém vyřeší dušení a to ideálně v tzv. papiňáku. Recept známého šéfkuchaře na hovězí roštěnky je...

Domácí pomerančový džus
Uložit recept!
recepty
recepty

Domácí pomerančový džus

...Pomeranče oloupeme a rozdělíme na čtvrtiny. V papiňáku je s půllitrem vody vaříme asi půl hodiny. Pak...

Nakládané houby v octě
Uložit recept!
recepty
recepty

Nakládané houby v octě

Podzim patří houbám a receptů co z nich připravit je nepočítaně. Jedním ze způsobů jak si tuto pochoutku uchovat i na poz...

Zavařování, nakládání, moštování, sušení a mrazení
Uložit recept!
článek
článek

Zavařování, nakládání, moštování, sušení a mrazení

...v hrnci, v troubě (i v mikrovlnné), nebo i v papiňáku. Je důležité používané sklenice vyvařit a víčka...

Top polévky pro podzimní dny
Uložit recept!
článek
článek

Top polévky pro podzimní dny

...a to rovnou několik hodin. Vývar připravený v “papiňáku” je sice chutný, ale rychlým vařením ztrácí mnoho...

Americké okurky
Uložit recept!
recepty
recepty

Americké okurky

...do sklenic. Zalijeme nálevem, zavíčkujeme a zavařujeme při 70 stupních 20 minut...

Švestkový kompot
Uložit recept!
recepty
recepty

Švestkový kompot

Domácí švestkový kompot patří ḿezi ty oblíbené. V zavařovací sezóně, kdy všechno ovoce dozrává a je snadno k mání, stač...

Švestky ve vlastní šťávě
Uložit recept!
recepty
recepty

Švestky ve vlastní šťávě

Švestky ve vlastní šťávě, které si připravíte podle tohoto receptu můžete použít později při pečení koláčů a buchet. I v ...

Vlašský ořech - elixír života
Uložit recept!
článek
článek

Vlašský ořech - elixír života

...ořechy obsahují. Nejčastěji je sušíme, mrazíme a zavařujeme. Je možné je ale naložit i do medu...

Jídlo jako lék: proč vařit na podzim a v zimě vývar?
Uložit recept!
článek
článek

Jídlo jako lék: proč vařit na podzim a v zimě vývar?

...polévek a očistě těla.   Není to rychlovka V papiňáku uvaříte léčivý vývar jen těžko. Čím déle totiž...

Ztracené vejce
Uložit recept!
recepty
recepty

Ztracené vejce

Připravit ztracené nebo také pošírované vejce vyžaduje trpělivost a jistou dávku kuchařského umu. K přípravě tohoto pokrm...

Hruškový kompot
Uložit recept!
recepty
recepty

Hruškový kompot

Pochutnat si v zimě na hruškovém kompotu ovoněném skořicí a hřebíčkem, je slast. Kdo je fanouškem tohoto ovoce, má nejvyš...

Játrové knedlíčky
Uložit recept!
recepty
recepty

Játrové knedlíčky

Játrové knedlíčky se podávájí především v kombinaci s poctivým hovězím vývarem. Návodů na jejich výrobu je mnoho a použív...

Tafelspitz: rakouská specialita, kterou miloval sám císař
Uložit recept!
článek
článek

Tafelspitz: rakouská specialita, kterou miloval sám císař

...hovězí nezměkne. Proces lze urychlit použitím “papiňáku”, ale vývar nebude mít takovou sílu. Uvařené maso...

Vaření v páře je snadné, rychlé, ale především zdravé
Uložit recept!
článek
článek

Vaření v páře je snadné, rychlé, ale především zdravé

Vaření v páře má možná většina z nás spojené nanejvýš s ohříváním knedlíků, jak to dělaly už naše babičky, nebo s dietami...

Jahodový kompot
Uložit recept!
recepty
recepty

Jahodový kompot

Jahodový kompot v tomto receptu je snadný a šetrný k jahodám. Máte-li velkou úrodu jahod, určitě ho vyzkoušejte....

Domácí rajčatová passata
Uložit recept!
recepty
recepty

Domácí rajčatová passata

Domácí rajčatová passata se hodí k italské kuchyni. Ale určitě nejen tam. ...

Houbová omáčka s muškátovým oříškem
Uložit recept!
recepty
recepty

Houbová omáčka s muškátovým oříškem

Skvělá omáčka k těstovinám nebo knedlíkům. Očistíme a oloupeme houby. Cibuli nasekáme na malé kpousky. Houby nakrájím...

Italská omáčka na špagety s masovými kuličkami
Uložit recept!
recepty
recepty

Italská omáčka na špagety s masovými kuličkami

Máte rádi špagety? Hledáte perfektní recept pro výrobu italské omáčky na špagety s masovými kuličkami? Tento recept na šp...

Brambory na kari s žampiony a lilkem
Uložit recept!
recepty
recepty

Brambory na kari s žampiony a lilkem

Toto chutné a pikantní vegetariánské jídlo připravíme v jednom hrnci. Můžeme podávat s chlebem nebo s rýží. Nejdříve v...

Havajský hovězí guláš
Uložit recept!
recepty
recepty

Havajský hovězí guláš

Havajský hovězí guláš můžeme podávat s knedlíkem, s rýží, nebo s těstovinami. Chuť dušeného libového hovězího masa spolu ...

Kuře s brambory a zeleninou
Uložit recept!
recepty
recepty

Kuře s brambory a zeleninou

Kuře s brambory a zeleninou připravíme v jednom hrnci. Je to snadno obměnitelné jídlo, podle toho jakou zeleninu nebo byl...

Citronovo-malinový sirup
Uložit recept!
recepty
recepty

Citronovo-malinový sirup

Citronovo-malinový sirup je jedinečný svou lahodnou chutí. V sezóně malin si ho můžeme připravit a zavařený používat celý...

Rybí polévka
Uložit recept!
recepty
recepty

Rybí polévka

Rybí polévka je součástí tradiční vánoční večeře téměř v každé české domácnosti. Má různé varianty, ale základní ingredie...

Svíčková s houskovým knedlíkem
Uložit recept!
recepty
recepty

Svíčková s houskovým knedlíkem

Svíčková s houskovým knedlíkem je královnou všech českých omáček. Její lahodná smetanová chuť nás vždycky dostane. K...

Pórková polévka
Uložit recept!
recepty
recepty

Pórková polévka

Pórková polévka je hladká, krémová a lahodná. Můžeme k ní podávat i opečené chlebové krutony....

Gulášová polévka z mletého masa
Uložit recept!
recepty
recepty

Gulášová polévka z mletého masa

Gulášová polévka z mletého masa je sytá a rychle připravená polévka, která nahradí klidně i celou večeři. Můžeme k ní nab...

Hovězí líčka
Uložit recept!
recepty
recepty

Hovězí líčka

Hovězí líčka na víně, to je hlavně jemné maso lahodných chutí. Podáváme je nejlépe s hedvábnou bramborovou kaší....

Bramborová polévka jako od babičky
Uložit recept!
recepty
recepty

Bramborová polévka jako od babičky

Bramborová polévka jako od babičky báječně voní houbami a kmínem. Je to pochoutka pro mlsné jazýčky, kdo ji ochutná, zami...

Ruský boršč
Uložit recept!
recepty
recepty

Ruský boršč

Kdo by neznal ruský boršč? Velice chutný vývar s kořenovou zeleninou a dalšími přísadami. V zimních měsících nás příjem...

Hrachová polévka ze žlutého hrachu
Uložit recept!
recepty
recepty

Hrachová polévka ze žlutého hrachu

Hrachová polévka ze žlutého hrachu nás krásně zasytí a zahřeje. Můžeme k ní podávat na kostičky nakrájenou a osmaženou sl...

Dušené hovězí
Uložit recept!
recepty
recepty

Dušené hovězí

Dušené hovězí s rajčaty a paprikami můžeme podávat s noky nebo s těstovinami. Ale vlastně třeba i houskovými knedlíky neb...

Salát z kadeřávku, čočky a ředkvičky
Uložit recept!
recepty
recepty

Salát z kadeřávku, čočky a ředkvičky

Přesto, že je tento salát velmi jednoduchý, dokonale vás zasytí díky vydatné čočce a ještě vám dodá spoustu potřebných vi...

Čočková polévka
Uložit recept!
recepty
recepty

Čočková polévka

Čočková polévka s uzeninou je sytá a hustá, takže ji můžeme uvařit k večeři. Stačí jen přidat čerstvý chléb. A luštěniny...

Polévka z kysaného zelí se slaninou
Uložit recept!
recepty
recepty

Polévka z kysaného zelí se slaninou

Polévka z kysaného zelí se slaninou je pikantně nakyslá, přesně tak jak má být. Kromě slaniny můžeme použít třeba uzené ...

Dýňová přesnídávka s jablky
Uložit recept!
recepty
recepty

Dýňová přesnídávka s jablky

Dýňová přesnídávka s jablky je zdravá a bude vašim dětem chutnat. A je opravdu jednoduchá....

Kuřecí polévka s pórkem a rýží
Uložit recept!
recepty
recepty

Kuřecí polévka s pórkem a rýží

Snad nikdo z vás není nemocný, snad se doma „jenom“ nudíte kvůli karanténě nebo kvůli nějakému směšnému fitness videu. Mo...

Dušené sladké vepřové maso
Uložit recept!
recepty
recepty

Dušené sladké vepřové maso

Co by měl mít každý kuchař ve svém repertoáru? Jsou to určitě základy, například jak připravit rýži nebo upéct kuře. Nebo...

Hovězí přední
Uložit recept!
recepty
recepty

Hovězí přední

Hovězí přední se dá připravit mnoha různými způsoby. Také podle tohoto receptu....

Noky v rajčatovém vývaru
Uložit recept!
recepty
recepty

Noky v rajčatovém vývaru

Noky v rajčatovém vývaru jsou pro zimní měsíce dostatečně lehké a plné, ale i dostatečně teplé pro chladné dny. Problém s...

Brambory na paprice
Uložit recept!
recepty
recepty

Brambory na paprice

Brambory na paprice s uzeninou, to je jednoduché a moc dobré jídlo. A jeho velkou výhodou je to, že ho připravíte v jedn...

Hledejte dál

Když nikde, tak na internetu budou Zavařujeme v papiňáku (tlakovém hrnci) recepty

Kde najít informace



×