Brokolicové placičky se sýrem
Brokolicové placičky se sýrem servírované s jemnou bramborovou kaší politou máslem, to je výborný oběd a maso mu vůbec ne...
Zapečené nové brambory s čedarem
Zapečené nové brambory s čedarem je jednoduché a chutné jídlo, připravené pro celou rodinu v jedné zapékací misce. V sezó...
Jsou jáhly součástí vašeho jídelníčku?
Znáte je?Jáhly se řadí mezi jedny z nejvýživnějších surovin, které bychom měli mít na talíři minimálně dvakrát týdně. Ve ...
Švýcarské rösti trochu netradičně
Pokrmy z brambor jsou v evropské kuchyni velmi populární. Často se podávají v podobě přílohy, která může mít vařenou, peč...
Brokolicové karbanátky
Brokolicové karbanátky upečte těm, kdo se obejdou bez masa. Přidejte pečené brambory a oblíbený dip. Báječný zeleninový o...
Pečené brokolicové karbanátky
Pečené brokolicové karbanátky podávejte třeba s bramborovou kaší politou rozpuštěným máslem. Nebo, kdo to má raději, s br...
Pečené brokolicové noky se sýrem
Pečené brokolicové noky se sýrem jsou lehké a jemné a jako příloha se hodí téměř ke všemu. A jednoduchá příprava je taky ...
Top 10 těstovinových jídel
Už římský císař Tiberius, o němž jedni historici dnes tvrdí, že byl zvrácený despota, a druzí zase, že byl uvážlivý polit...
Top 10 zeleninových jídel
Zelenina je zdravá. No ano, je to klišé. Nebo konvenční banalita. Nebo fráze. Ale! Zelenina obsahuje vitamíny, vlákninu, ...
Brokolicové noky se sýrem
Brokolicové noky se sýrem jsou hlavně pro milovníky zeleninových jídel. A klidně si je jako přílohu dejte třeba s pečeným...
Zapečené kuře s čedarem
Zapečené kuře s čedarem je skvělé jídlo vonící sýrem a bylinkami. Můžeme ho jíst se zeleninovými saláty, pro větší jedlík...
Masové kuličky s jablkem a čedarem
Masové kuličky s jablkem a čedarem jsou výborným nápadem na dobrý oběd nebo večeři. Co třeba s bramborovou kaší? Báječné ...
Přesňáky – chutné dědictví našich předků znovu na našich stolech
Pro spoustu lidí jsou přesňáky cizí pojem, který nikdy neslyšeli a pod kterým si stejně jako my v redakci představí leda ...
Cuketa v naší kuchyni
Cuketa se velice často pěstuje na zahradách, jelikož je nenáročná, dorůstá velkých rozměrů a její využití je různorodé. T...
Bramborové placičky se sýrem
Bramborové placičky se sýrem mohou být samostatným jídlem. Nebo jsou skvělou přílohou třeba k pečeným masům, ale i k tepl...
Konopné placičky s ovesnými vločkami
Snadné a vynikající a ještě ke všemu zdravé konopné placičky s ovesnými vločkami. Rozhodně stojí za vyzkoušení. Jsou vhod...
Cuketa, jak pěstovat a co se z ní dá všechno připravit
Cuketa patří k druhu tykev obecná a jedná se o oblíbenou zeleninu, které se daří i na mnoha českých zahrádkách. Jak se cu...
Bylinka jménem libeček, seznamte se!
Libeček lékařský do každé zahradyLibeček lékařský, latinsky Levisticum officinale, je úžasná vytrvalá bylinka, kterou hoj...
Zeleninové placičky
Zeleninové placičky vás na první pohled zaujmou svou jednoduchostí a snadnou přípravou. Můžete si je vzít sebou na výlet....
Batátové placičky s dýní
Jemně nasládlé placky, velmi snadné na přípravu. Hodí se například jako rychlá večeře, kterou můžeme podávat společně s j...
Marokánky
Marokánky můžete připravit na tisíce způsobů. Přidat do nich totiž lze to, co máte rádi nebo to, co najdete doma ve spíži...
Jednoduše poznejte kvalitní suroviny a upečte 100 let staré recepty
Zní to jako největší klišé na světě, ale právě na Vánoce vybírejte z kvalitních a poctivých surovin, nejlépe z domácí pro...
Květen je měsícem hamburgerů. Vyzkoušejte jejich masovou i vegetariánskou variantu!
Grilované mleté hovězí maso v housce, obložené šťavnatými rajčaty, cibulkou, okurkou, salátem a zalité dresingem, je pova...
Rösti
Bramborové rösti jsou původem ze Švýcarska, kde jsou považovány za jeden z národních pokrmů. Vzhledem se podobají našim b...
Květákové rizoto
Květákové rizoto s hovězím masem báječně voní čedarem. Můžete k němu přidat nasucho opečený toast....
Tuňákový salát s černými olivami
Tuňákový salát s černými olivami je neuvěřitelně chutný. Doplněný strouhaným čedarem a zapečený krátce v briošce bude skv...
Brokolicový salát
Výborný salát z brokolice a papriky skvěle doplňuje zálivka z medu a sojové omáčky. Krátkým povařením a prudkým schlazení...
Karbanátek z lososa
Česká klasika, to je mleté maso vytvarované do placičky, tedy karbanátek. Tradičně se připravuje z hovězího a vepřového m...
Cuketové placky
Bezmasé, odlehčené a přesto velmi chutné, takové jsou placky z cukety. Skvěle chutnají například s tvarohovým dipem nebo ...
Zapečené těstoviny s brokolicí a lososem
Jednoduchý recept na velmi chutné a přitom lehké jídlo. Svou chutí a vůněmi připomíná italské recepty. Nejprve vaříme...
Pizza s kuřecím masem
Pizza s kuřecím masem doma upečená je výborný oběd nebo večeře pro celou rodinu. Ale můžete ji upéct klidně jen tak na ch...
Slaný závin
Slaný závin se šunkou a čedarem je jeden z nejlepších slaných koláčů. Můžeme k šunce přidat i trochu nadrobno pokrájené l...
Cuketa plněná mletým masem
Cuketa plněná mletým masem zapečná v troubě a podávaná hork,á je skvělý předkrm. Můžeme ji ale připravit i jako lehčí obě...
Slané pohoštění
Slané pohoštění, sýrové tyčinky jsou, nejen na Silvestra, velmi vítané. Toto pohoštění pro hosty k vínu a pivu do Nového ...
Plněné brambory zapečené v troubě
Plněné brambory zapečené v troubě budou chutnat všem, kdo si potrpí na jednoduchá a pikantní jídla. Báječně voní sýrem a ...
Kukuřičné lívance
Kukuřičné lívance jsou skvělou svačinou už pro děti batolecího věku, ale díky přidaným ingrediencím se hodí i například p...
Sýrové tyčinky se slaninou
Sýrové tyčinky se slaninou jsou lehkým pohoštěním k vínu nebo k pivu. Co třeba na Silvestra?...
Sýrová omáčka na špagety
Sýrová omáčka na špagety s čedarem je oblíbená, rychle připravená a kromě špaget ji můžete použít i k jakýmkoliv jiným ob...
Těstoviny s tuňákem
Těstoviny s tuňákem je velmi chutné a syté jídlo, které si připravíme snadno v jednom rendlíku. Může to být výborný oběd ...
Hamburger s kuřecím masem a s jalapeno
Hamburger s kuřecím masem a s jalapeno je pikantní a velmi chutný. Nakonec můžeme maso v žemli doplnit zeleninou či omáčk...
Pečené brambory
Pečené brambory s čedarem mohou být báječným pohoštěním pro hosty, nebo lehkou teplou večeří. Brambory i se slupkou d...
Těstoviny s mletým hovězím masem
Těstoviny s mletým hovězím masem je jídlo které vás báječně zahřeje ve studených zimních měsících. Mají vynikající chuť a...
Zapečený pórek s čedarovým dipem
Zapečený pórek s čedarovým dipem může být chutným předkrmem. Když ho doplníme čerstvým pečivem, klidně nahradí i lehkou v...
Mini pizza se šunkou a sýrem
Mini pizza se šunkou a sýrem je vhodná jako pohoštění pro návštěvu. Hodí se k vínu i pivu. Podáváme ji teplou, rovnou z t...
Domácí máslové sušenky
Milujete máslové sušenky? Pokud ano, tak zkuste upéct tyto domácí máslové sušenky. Rozhodně nebudete zklamaní a ještě uše...
Bramborák
Bramborák je voňavá bramborová pochoutka, kterou uděláte radost asi každému, kdo miluje česnek. Trochu práce se smažením ...
Dýňový bramborák
Dýňový bramborák správně ochucený podle vaší chuti, bude výbornou večeří. Můžeme k němu podávat různé saláty z čerstvé ze...
Cuketové bramboráčky
Horké cuketové bramboráčky jsou křupavé, voňavé a nikdy jich neusmažíte dostatečné množství. Mohou být přílohou k masům, ...
Květákové karbanátky se sýrem
Květákové karbanátky se sýrem jsou takové křehké a voňavé jarní jídlo. Můžeme k nim uvařit bramborovou kaši, nebo jen uva...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Brokolicove placicky s cedarem recepty